Blogi

ASUMINEN ON PERUSTARVE

Me haluamme asua paikassa, joka tuntuu kodilta ja vastaa sen hetkistä tarvetta. Kotia ei enää hankita loppuelämän ajatuksena, vaan muuntautuvana osana elämää.

Lue lisää

Kiinteistönvälitys on asiantuntijatyötä

Kiinteistönvälitysala on runsaasti esillä mediassa lähes päivittäin. Parhaimmillaan työ on onnellisia loppuja, kauniita koteja ja tyytyväisiä asiakkaita, mutta tähän päätyminen tapahtuu useasti hyvin vaiherikkaan polun kautta. Monelle on arvoituksellista ja epäselvää, mitä kiinteistönvälittäjä todellisuudessa tekee päivittäin ja minkälaista osaamista alalla toimiminen vaatii. Alalle haetaan uusia osaajia jatkuvasti sekä koulutustarjonta on hyvin kattava. Hyvänä pohjakoulutuksena alalle ovat kaupalliset opinnot.

Lue lisää

Digitalisaation edut asuntomarkkinoilla

Asuntomarkkinoilla digitalisaatio on tehnyt tuloaan jo useamman vuoden. Kehitys on ollut melko hidasta ja muutoksia on alalla omaksuttu vaihtelevalla menestyksellä. Kaikki työkalut ovat periaatteessa olleet saatavilla, mutta käyttöönotto on tuottanut tuskaa monelle asian parissa työskentelevälle jo uuden oppimiseen ja omaksumiseen vaadittu aikatauluun sovittaminen huomioiden. Korona-aika on saanut aikaan vauhditetun digiloikan sekä muutoksia myös kuluttajakäyttäytymisessä.

Lue lisää