Kirjoituksia

Linda Leino

Joulutunnelmaa omassa kodissa

Joulu on rentoutumisen ja rauhoittumisen aikaa. Oma kodin merkitys korostuu erityisesti joulutohinoissa, kun kotia koristellaan sekä vietetään aikaa läheisten kanssa.
Hyvääjoulua

Joulu on rentoutumisen ja rauhoittumisen aikaa. Oma kodin merkitys korostuu erityisesti joulutohinoissa, kun kotia koristellaan sekä vietetään aikaa läheisten kanssa. Jokaisella on oma jouluperinteensä, jotka saattavat olla hyvinkin tärkeässä osassa joulunviettoa. Kuusen koristelu yhdessä perheen kanssa, joulusauna sekä kodikas tunnelma syntyy muistoista, tuoksuista ja perinteistä. Tietyt tavarat saattavat löytää joka joulu tiensä samalle paikalle omassa kodissa, tonttu istuskelee tutkistellen saman takan reunalla ja kuuluu perinteisiin.

Joulu uudessa kodissa on myös jännittävää ja ihanaa aikaa, kun perinteet muovautuvat uuteen kotiin sopivaksi. Vuonna 2021 me teimme yli 350 kodinvaihtajan kotihaaveista totta ja lämmöllä ajattelemme nyt näiden ihmisten joulutunnelmia uusissa kodeissa. Ensi vuoden kotihaaveita on alettu jo ahkerasti työstää, uusi vuosi tuo mukanaan aina myös muutoksia. Kotionnellisuus on vain yhden soiton päässä – me olemme täällä ensi vuonnakin sinua varten ja haluamme olla mukana matkassa unelmien toteuttamiseksi.

Haave LKV Puuvilla ja Raumanmeri palvelevat sinua kaikissa kotiasioissa – ammattitaidolla ja tunteella. Olemme erittäin kiitollisia saamastamme huikeasta vastaanotosta koko Satakunnan alueella uuden yritysilmeen lanseerauksen myötä.

Kiitos tästä kuuluu asiakkaillemme, yhteystyökumppaneillemme ja huippuvälitystiimillemme!

Tunnelmallista joulua toivottaen,
Koko Haave LKV:n tiimit Porissa ja Raumalla

Linda Leino

Linda Leino

Toimitusjohtaja, YKV, LKV, kaupanvahvistaja