Kirjoituksia

Markku Hannimäki

Kiinteistönvälittäjän merkitys asuntokaupoissa

Kiinteistönvälittäjiä koskee laaja selonotto- ja tiedonantovelvollisuus. Kiinteistönvälittäjän tehtävänä on valvoa sekä myyjän että ostajan etuja.
HAAVELKV-pikkujoulut_19

Kiinteistönvälittäjän rooli on aina tapauskohtainen ja vaatii tunneälyä sekä asiantuntijaosaamista muun muassa verotukseen, ositukseen, rakentamiseen, kaavoitukseen tai vaikka perunkirjoitukseen liittyen.

Ammattitaitoinen välittäjä pystyy tarjoamaan asiakkailleen erityisosaamista monella eri saralla.

Oikea hinnoittelu on tärkeä osa kiinteistönvälittäjän työtä. Kiinteistönvälittäjillä on käytössään kokemuksen lisäksi myös laajasti tilastotietoa toteutuneista kauppahinnoista.

Kiinteistönvälittäjä on asuntokaupan ammattilainen, jolla on kattava paikallistuntemus ja hyvät verkostot niin yhteistyökumppaneihin kuin asiakkaisiin.

Kiinteistönvälittäjiä koskee laaja selonotto- ja tiedonantovelvollisuus. Kiinteistönvälittäjän tehtävänä on valvoa sekä myyjän että ostajan etuja.

Kuluttajariitalautakuntaan on päätynyt neljän vuoden aikajaksolla noin 800 asunto- ja kiinteistökauppaa koskevaa tapausta. Nämä ovat ilman välittäjää tehtyjä, kuluttajien keskenään tekemiä asuntokauppoja. Välittäjäkaupoissa määrä on ollut yli puolet pienempi.

Meillä Haave LKV:lla kaikki lähtee todellisesta halusta tuottaa asiakkaalle haluttu lopputulos ammattitaitoisesti sekä Hyvää välitystapaa noudattaen. Asiakastyytyväisyys on meille erittäin tärkeä asia. Kodin ostaminen ja myyminen ovat asiakkaillemme ainutlaatuisia ja poikkeuksetta suuria tapahtumia elämässä, tapahtuivat ne sitten esimerkiksi paikkakunnan vaihdoksen, avioliiton, avioeron, perheenlisäyksen tai vaikka puolison kuoleman myötä. Meille on aina suuri kunnia tulla valituksi tehtävään, jossa saat olla perheiden mukana isoissa elämänmuutoksissa ja pääset edesauttamaan haluttuja ratkaisuja. Yhdessä asiakkaiden kanssa ratkaisujen löytäminen ja tilanteissa myötäeläminen on yksi suurimpia syitä, mikä tekee tästä alasta innostavan ja pitää motivaation yllä. Kiinteistövälittäjän työ vaatii runsaasti työntekoa, pitkäjänteisyyttä, sitoutumista sekä ensisijaisesti juuri aitoa välittämistä.

Kiinteistönvälittäjämme Porissa ja Raumalla auttavat mielellään kaikissa asumiseen liittyvissä kysymyksissä. Kiinteistönvälittäjämme ovat kiinteistöalan ammattilaisia, jotka keskittyvät toteuttamaan kotihaaveesi. Tervetuloa Asiakkaaksemme!

Markku Hannimäki

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT