KerrostaloPori, Linna

Hallituskatu 3

Koti, joka hurmaa hulppealla huonekorkeudellaan, värivalinnoillaan sekä tietysti sijainnillaan. Kivi-Porissa rannantuntumassa upea huoneisto omaan käyttöön tai sijoitukseen.

Tunnelmallinen kaksio v. 1856 valmistuneessa taloyhtiössä. Talon historia huokuu niin julkisivussa, viehättävällä sisäpihalla kuin porraskäytävässä. Kaunis arvokiinteistö on ollut alun perin uusrenesanssirakennus, mutta muutettu jugend tyyliseksi vuonna 1907. Yhtiössä on neljärakennusta, joissa on yhteensä 12 asuntoa. Tontti on yhtiön omistuksessa ja remontteja rakennukseen on tehty ajantasaisesti.

Sisäänkäynti kotiin on rakennuksen sisäpihalta, joka on aidattu turvalliseksi kauttaaltaan. Tässä kauniissa läpitalon kodissa on tilava keittiö, jossa on hyvin säilytystilaa ja tilaan voi sijoittaa suurenkin ruokailuryhmän. Viihtyisään olohuoneeseen tulvii valoa suurista ikkunoista ja kauniista pariovista on käynti makuuhuoneeseen. Lisäksi kodista löytyy reilun kokoinen kylpyhuone ja vaatehuone. Lisää säilytystilaa löytyy taloyhtiön ullakolta.

Huoneiston ikkunoista avautuu näkymät Hallituskadun puolelle sekä yhtiön rauhaisalle sisäpihalle. Paksut kiviseinät antavat jykevää turvallisuutta sekä hiljaisuutta. Kodissa yhdistyvät näyttävät yksityiskohdat, kuten korkea huonekorkeus, syvät ikkunalaudat, puuovet sekä kauniit kipsikattolistat ja rosetit, jotka kruunaavat kokonaisuuden. Tästä kodista voit luoda unelmapesäsi keskelle kaupunkia.

Yhtiön upea kerho- ja saunatila on osakkaiden käytössä. Täällä asuessa palvelut ovat lähellä ja arki vaivatonta. Keskustan ja Puuvillan palvelut ja Kirjurinluodon hienot lenkkimaastot ovat kävelyetäisyydellä.

Tervetuloa ihastumaan.

Kati Aro, KiAT
kati.aro@haavelkv.fi
044 5742496

HARKITSETKO ASUNTOSI MYYNTIÄ? Ota yhteyttä ja sovi
arviokäynti, olen mielelläni käytettävissäsi. Arviokäynti ja
konsultointi asunnon myyntiä harkitsevalle on maksuton eikä
sido mihinkään.

  • Huoneiston kuvaus: 3h+kph/wc
  • Asuinpinta-ala: 66,0 m²
  • Velaton hinta: 169 000,00 €
  • Hinta: 166 240,62 €
  • Osoite: Hallituskatu 3, 28100 Pori
Jaa kohde