Mökki tai huvilaEurajoki, Hankkila

Hepoluodontie 276 A

Toteutetaanko mökkihaaveesi?

Eurajoen Hankkilan kylässä, meren rannassa kaunis, vuonna 2019 valmistunut talviasuttava höylähirsimökki toivottaa tervetulleeksi kesän sekä uudet asukkaat. Mökissä on suloinen tupakeittiö, jonka isot ikkunat tuovat auringonpaisteen kauniisti sisään. Sisäkokkailut onnistuvat käytännöllisessä Ikea-keittiössä. Tuvasta on kulku parvelle, jossa nukkumapaikkoja, sekä mökin yhteydessä olevaan saunatilaan, jossa puulämmitteinen kiuas vesisäiliöllä. Vuonna 2022 rakennettu mökin yhteyteen 37 m²:n iso terassi, johon voi halutessaan loihtia usemmankin oleskelutilan, grillailla ja vain nauttia olostaan. Terassin päällä v. 2023 tehty vettä hylkivä pressukatos, joten pienet sateet eivät terassilla oloa haittaa. Pihapiirissä on kahden varaston varastorakennus ja kompostoiva pihakäymälä. Jykevän kallion päällä on 8 m²:n hirsinen vierasmökki terasseineen, josta on upeat näkymät merelle.

Iso etelätontti mahdollistaa leikit ja harrastukset ja on paitsi suojaisa ja aurinkoinen, myös erittäin helppohoitoinen. Hellepäivinä on mukava istua paljuun viilentymään tai pulahtaa laiturilta mereen uimaan. Hankkilanlahti on harvaliikenteinen vesistö, joten saat nauttia olostasi rauhallisessa ympäristössä.

Tästä kaunis kesäkoti luonnon läheisyydestä, kuitenkin läheltä palveluita. Raumalle matkaat vajaassa puolessa tunnissa ja Eurajoelle n. 20 minuutissa.

Sari Immonen
Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiLAT
Haave LKV www.haavelkv.fi
Puh. 044 056 5603
sari.immonen@haavelkv.fi

https://www.facebook.com/kiinteistonvalittajasariimmonen

Harkitsetko asuntosi myyntiä? Ota yhteyttä ja sovi arviokäynti, olen mielelläni käytettävissäsi. Arviokäynti ja konsultointi asunnon myyntiä harkitsevalle on maksuton eikä sido mihinkään.

  • Huoneiston kuvaus: Tupakeittiö+parvi+sauna/pesutila
  • Asuinpinta-ala: 30,0 m²
  • Hinta: 199 000,00 €
  • Osoite: Hepoluodontie 276 A, 27150 Eurajoki
Jaa kohde
Pienet-HaaveLKV_3

Sari Immonen

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiLAT