KerrostaloRauma, Nummi

Hirsikatu 5

Toteutetaanko kotihaaveesi?

Tämä valoisa ja siisti kaksio löytyy Hirsikadulta, upeilla näköaloilla varustetusta kuudennen kerroksen hissitalosta. Kotiin astutaan tilavaa eteiseen, josta on kulku kaikkiin kodin huoneisiin. Keittiö on todella siisti, pintoja on uusittu v. 2018, kuten myös osa kodinkoneista. Keittiön ikkunasta avautuma näkymä keskustan suuntaan on todella upea. Makuhuoneessa on kivasti kaappitilaa sekä eteisessä on peileillä varustettu liukuovikaapisto. Olohuoneesta pääset lasitetulle terassille, josta niin ikään on upeat näkymät vesitornin suuntaan. Taloyhtiössä on käyttövesiputkistoremontti tehty v. 2018, jolloin kylpyhuone on remontoitu.

Hirsikatu on suositulla Nummen alueella, lähellä luontoa ja erilaisia liikuntamahdollisuuksia, kuitenkin lähellä keskustan palveluita. Tähän kotiin pääset muuttamaan ilman remonttihuolia.

Sari Immonen
Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiLAT
Haave LKV www.haavelkv.fi
Puh. 044 056 5603
sari.immonen@haavelkv.fi

https://www.facebook.com/kiinteistonvalittajasariimmonen

Harkitsetko asuntosi myyntiä? Ota yhteyttä ja sovi arviokäynti, olen mielelläni käytettävissäsi. Arviokäynti ja konsultointi asunnon myyntiä harkitsevalle on maksuton eikä sido mihinkään.

  • Huoneiston kuvaus: 2h+k
  • Asuinpinta-ala: 51,5 m²
  • Velaton hinta: 78 000,00 €
  • Hinta: 53 988,06 €
  • Osoite: Hirsikatu 5, 26100 Rauma
Jaa kohde
Sari-Immonen

Sari Immonen

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiLAT