RivitaloRauma, Kappelinluhta

Hirvitie 22

Toteutetaanko kotihaaveesi?

Suositulla Kappelinluhdan alueella hyvin hoidetussa taloyhtiössä kaksikerroksisen rivitalon päätyhuoneisto uusia asukkaita vailla. Kotiin tullaan tuulikaapin kautta tilavaan eteistilaan, jossa vaatesäilytystä varten kauniit peililiukuovet. Eteistilassa myös kodin toinen wc, joka on täysin remontoitu v. 2013. Alakerrasta löytyy keittiö ja valoisa olohuone, josta kulku aurinkoiselle takapihalle. Yläkerrassa on kodin kaksi makuuhuonetta, joissa hyvin säilytystilaa, toisessa makuuhuoneessa vaatehuone. Ylhäältä löytyy myös sauna ja kylpyhuone, jonka yhteydessä on wc-istuin ja pieni kodinhoitotila helpottamaan kodin pyykkihuoltoa. Asunnossa on vuosien saatossa tehty pintaremontteja, viimeisimpänä olohuone ja eteinen v. 2022. Asuntoon kuuluu pihassa oleva sähköpistokepaikka sekä varastorakennuksessa oleva häkkivarasto.

Takapiha on kesäaikaan upean vehreä. Jasmiini, aroniamarjapensas, karviaismarjapensas ja monivuotiset kukat ilahduttavat silmää pihalla istuskellessa.

Asunnon sijainti on varsin mainio. Kodin lähettyvillä on luonto ja lenkkeilymaastot käden ulottuvilla ja kaupunkiin on hyvät liikenneyhteydet. Pohjoiskehän koulu ja Kehätien S-Market ovat muutaman minuutin matkan päässä, myös keskustan palvelut ovat lähellä.

Sari Immonen
Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiLAT
Haave LKV www.haavelkv.fi
Puh. 044 056 5603
sari.immonen@haavelkv.fi

https://www.facebook.com/kiinteistonvalittajasariimmonen

Harkitsetko asuntosi myyntiä? Ota yhteyttä ja sovi arviokäynti, olen mielelläni käytettävissäsi. Arviokäynti ja konsultointi asunnon myyntiä harkitsevalle on maksuton eikä sido mihinkään.

  • Seuraava esittely: 13.4.2024 klo 13:40–14:00
  • Huoneiston kuvaus: 3h+k+s
  • Asuinpinta-ala: 80,0 m²
  • Velaton hinta: 124 500,00 €
  • Hinta: 109 734,37 €
  • Osoite: Hirvitie 22, 26200 Rauma
Jaa kohde
Pienet-HaaveLKV_3

Sari Immonen

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiLAT