OmakotitaloRauma, Kourujärvi

Isoarontie 43

Toteutetaanko kotihaaveesi?

Siisti ja tilava 1981 rakennettu tiiliverhoiltu omakotitalo Kourujärvellä. Yksitasoisessa talossa on iso, keittiöön avautuva olohuone, kolme tilavaa makuuhuonetta ja takkahuoneesta saa tarvittaessa yhden lisää. Käytännöllisessä talossa on myös kaksi erillistä wc:tä, kodinhoitohuone, apukeittiö, vaatehuone ja rutkasti kaappitilaa. Isoista ikkunoista tulvii valoa etelän ja lännen suunnista. Säilytystiloja löytyy autotallista, isosta lämpimästä varastosta ja pienemmästä kylmästä varastosta. Talo lämmitetään juuri uudistetulla upovari-ilmalämmityslaitteella, ilmalämpöpumpulla, isolla takalla ja keittiön puuliedellä.

Tämä omakotitalo on osa asunto-osakeyhtiötä, jossa jokainen osakas hoitaa oman talonsa itse. Kaupan yhteydessä menevä varainsiirtovero onkin vain 2%.

Sijainti on rauhallinen, pitkän pihatien päässä erossa Isoarontiestä. Aurinkoinen sisäpiha avautuu etelän ja lännen suuntaan.

Mikko Okkonen
Kiinteistönvälittäjä LKV, kaupanvahvistaja
Haave LKV | www.haavelkv.fi
040 5959 088
mikko.okkonen@haavelkv.fi
https://www.facebook.com/mikkookkonenlkv
https://www.linkedin.com/in/mikkookkonenlkv/

Kun harkitset oman asuntosi myyntiä, ota yhteys ja sovi arviokäynti. Arviokäynti ja konsultointi asunnon myyntiä harkitsevalle on maksuton eikä vielä sido sinua mihinkään.

  • Huoneiston kuvaus: 5h+k+2wc+s+at
  • Asuinpinta-ala: 135,0 m²
  • Hinta: 115 000,00 €
  • Osoite: Isoarontie 43, 26660 Rauma
Jaa kohde
Pienet-HaaveLKV_5

Mikko Okkonen

Yrittäjä, kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, kaupanvahvistaja