OmakotitaloPori, Ruosniemi

Jaakolantie 9

Tervetuloa tutustumaan tähän viehättävään omakotitaloon Porin Ruosniemen asuinalueella! Tätä kotia on pidetty hyvin, sillä se on kokenut vuosien varrella merkittäviä perusparannuksia, jotka tekevät siitä viihtyisän ja toimivan kokonaisuuden.

Koti hurmaa toimivalla pohjaratkaisullaan, joka tarjoaa tilaa ja käytännöllisyyttä. Kodissa on kolme makuuhuonetta ja valoisa olohuone, joka yhdistyy keittiöön. Laajennettu vaatehuonetila toimii tarvittaessa neljäntenä makuuhuoneena tai vaikka työtilana. Keittiöstä löytyvät kaikki tarpeelliset varusteet vaativammallekin kokille, ja runsaat säilytystilat pitävät keittiön toimivana. Varaavatakka on keskeisellä paikalla, joka luo tunnelmaa ja lämpöä kotiin.

Yksi kodin huomattavimmista päivityksistä on vesikaton sekä sadevesijärjestelmän uusiminen. Lisäksi kodinhoitohuone, erillinen wc ja kylpyhuone sekä sauna on uusittu käytännölliseksi kokonaisuudeksi vuosien varrella.

Tämä koti on erityisen houkutteleva lapsiperheille sen loistavan sijainnin ansiosta. Ruosniemen alue tarjoaa rauhallisen ympäristön, jossa lapset voivat turvallisesti leikkiä ja kasvaa. Koti sijaitsee mm. päättyvän tien varrella. Lisäksi erillinen tontti, joka kuuluu kauppaan mahdollistaa tilavan piha-alueen, jossa perheen pienimmillä on tilaa temmeltää ja aikuisilla mahdollisuus toteuttaa puutarhaunelmiaan.

Pohjois-Porin monitoimitalo, jossa toimii ala- ja yläaste on vain kävely- ja pyöräilymatkan päässä. Lisäksi lähikauppa löytyy Murtosenmutkasta ja Porin keskustan palveluihin on vain 10 minuutin automatka. Kauniit lenkkimaastot löytyvät myös lähettyviltä.

Tule ja tutustu tähän ainutlaatuiseen kotiin, joka tarjoaa ihanteellisen yhdistelmän mukavuutta, toimivuutta ja idyllistä asumista Ruosniemen kauniissa maisemissa.
Tämä koti voi olla juuri mitä etsit perheellesi.

Sanna Länsimäki
Kiinteistönvälittä jä LKV, LVV, KiLAT
sanna.lansimaki@haavelkv.
040 507 6182
https://www.facebook.com/sannalansimaki/
https://www.instagram.com/lkv_sanna_lansimaki/

HARKITSETKO ASUNTOSI MYYNTIÄ? Ota yhteyttä ja sovi
arviokäynti, olen mielelläni käytettävissäsi. Arviokäynti ja
konsultointi asunnon myyntiä harkitsevalle on maksuton eikä
sido mihinkään.

  • Huoneiston kuvaus: 4h+k+oh+wc+khh/kph+s
  • Asuinpinta-ala: 120,0 m²
  • Hinta: 152 000,00 €
  • Osoite: Jaakolantie 9, 28220 Pori
Jaa kohde
Pienet-HaaveLKV_2

Sanna Länsimäki

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiLAT, sisustussuunnittelija