Mökki tai huvilaEurajoki, Verkkokari

Järventie 47

Haaveiletko ympärivuotisesta kakkoskodista luonnon läheisyydessä? Siinä tapauksessa tämä Eurajoen Verkkokarissa oleva, vuonna 1984 rakennettu kaunis vapaa-ajan asunto voisi olla etsimäsi. Asunnossa on keittiö, iso ja valoisa olohuone sekä upeilla ladonovilla varustettu makuuhuone, wc sekä sauna/peseytymistila.

Talossa on vuosien 2018-2023 on tehty erittäin mittavia peruskorjauksia, mm. salaojat, käyttövesiputket, patolevy, katto uusittu, keittiö ja kodin pinnat uusittu, vain muutama mainitakseni. Täydellinen remonttilista nähtävillä välittäjällä. Taloa lämmitetään puilla, joten lämmityskulut ovat varsin maltilliset. Vesikiertoinen lattialämmitys tuntuu mukavalta jalan alla ja olohuoneessa oleva ilmalämpöpumppu taas viilentää kivasti kesähelteillä. Tonttiin kuuluu myös reilusti metsää, joten polttopuut saat omasta metsästä vuosiksi eteenpäin.

Talon edustalla on upea, iso kestopuusta tehty terassi, jossa saat nauttia koko päivän auringonpaisteesta. Pihassa on myös nuotiopaikka, jossa voit ilmojen viilentyessä nauttia lämmöstä makkaranpaiston lomassa. Pihapiirissä on yhden auton autokatos, puuvaja/varasto sekä maakellari, jonka edessä olevalla nurmialueella voi kesäaikaan pelailla vaikkapa erilaisia pallopelejä.

Tässä vapaa-ajan asunnossa saat nauttia omasta rauhasta ja luonnon läheisyydestä. Matkaa merenrantaan on linnuntietä n. 200 m ja kunnan uimarannalle, Lahdenperään vain n. kaksi kilometriä.

Kiinteistö on heti vapaa uuden omistajan käyttöön, joten sovi pian oma esittelyaikasi, niin pääset nauttimaan tulevasta kesästä omassa kakkoskodissasi.

Sari Immonen
Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiLAT
Haave LKV www.haavelkv.fi
Puh. 044 056 5603
sari.immonen@haavelkv.fi

https://www.facebook.com/kiinteistonvalittajasariimmonen

Harkitsetko asuntosi myyntiä? Ota yhteyttä ja sovi arviokäynti, olen mielelläni käytettävissäsi. Arviokäynti ja konsultointi asunnon myyntiä harkitsevalle on maksuton eikä sido mihinkään.

  • Huoneiston kuvaus: k+oh+mh+wc+sauna/pesutila
  • Asuinpinta-ala: 86,0 m²
  • Hinta: 89 000,00 €
  • Osoite: Järventie 47, 27100 Eurajoki
Jaa kohde
Pienet-HaaveLKV_3

Sari Immonen

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiLAT