OmakotitaloPori, Tuorsniemi

Karhitie 49

Tervetuloa tutustumaan upeaan vuonna 2014 valmistuneeseen omakotitaloon, joka sijaitsee Porin Tuorsniemessä - lapsiperheiden suosimalla ja erittäin halutulla alueella.

Tämä koti on rakennettu huolella ja laadukkailla materiaaleilla, jotka kestävät aikaa ja katseita. Käytännöllinen pohjaratkaisu ja hyvällä maulla valmistettu
kokonaisuus takaavat viihtyvyyden ja mukavuuden asumiselle. Kodin sisääntulosta avautuu kaunis keittiö, valoisa olohuone sekä upea näkymä vehreälle takapihalle. Tähän kotiin ei voi olla ihastumatta!

Koti on yksikerroksinen, mutta tilava olohuone ja kirjastohuone on toteutettu pari porrasaskelmaa alemmalle tasolle kuin keittiö ja muut kodintilat. Näyttävä huonekorkeus ja suuret ikkunat olohuoneessa korostavat tilan tuntua ja avaruutta. Keittiöstä on kätevästi käynti takapihalle ja kesäaamuina voit nauttia aamukahvit terassilla katoksen suojassa. Kodissa on kolme makuuhuonetta, joista yhdessä on suurehko vaatehuone. Pukuhuone johdattaa tyylikkääseen pesuhuoneeseen ja saunaan rentoutumaan. Kodinhoitohuoneesta löytyy kaikki tarvittava, sekä lisäksi toinen käynti takapihan terassille. Kaksi erillistä wc:tä helpottaa perheen arkiaamuja. Kodissa on maalämpö, joka takaa kustannustehokkaan ja ympäristöystävällisen lämmityksen ympäri vuoden. Varaavatakka on keskeisellä paikalla ja ilmalämpöpumppu tuo tarvittavaa viilennystä kesähelteillä.

Koti sijaitsee rauhallisella alueella, jossa lasten on turvallista leikkiä tai nauttia lähipuiston tarjoamista mahdollisuuksista. Kauniilla omalla puutarhatontilla on runsaasti monivuotisia kasveja sekä puita ja pensaita, jotka ovat huolellisesti hoidettuja ja viimeisteltyjä. Takapihan ilmansuunta on täydellinen kesäpäivien viettoihin.

Rakennuksen yhteydessä on myös erinomaiset autotallitilat, sillä talon edessä on tilava kahden auton katos sekä autotalli.

Tervetuloa tutustumaan tähän upeaan omakotitaloon, joka tarjoaa laatua ja mukavuutta asumiselle pitkäksi aikaa. Ota yhteyttä ja varaa oma esittelyaikasi jo tänään!

Sanna Länsimäki
Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiLAT
sanna.lansimaki@haavelkv.fi
040 507 6182
https://www.facebook.com/sannalansimaki/
https://www.instagram.com/lkv_sanna_lansimaki/

HARKITSETKO ASUNTOSI MYYNTIÄ? Ota yhteyttä ja sovi
arviokäynti, olen mielelläni käytettävissäsi. Arviokäynti ja
konsultointi asunnon myyntiä harkitsevalle on maksuton eikä
sido mihinkään.

  • Asuinpinta-ala: 174,0 m²
  • Hinta: 425 000,00 €
  • Osoite: Karhitie 49, 28600 Pori
Jaa kohde
Sanna-Lansimaki

Sanna Länsimäki

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiLAT, sisustussuunnittelija