OmakotitaloEurajoki, Irjanne

Kirkkotie 583

Toteutetaanko kotihaaveesi?

Nyt tarjolla loistava mahdollisuus oman kodin ja liiketoiminnan yhdistämiseen - tai vaikka puhtaasti sijoitustoimintaan!

Eurajoen Irjanteella Kirkkotien varrella sijaitsee Ojanparras -niminen tila, jossa 1950 luvun omakotitalo sekä aiemmin leipomokäytössä toiminut n. 600m2 teollisuus/tuotantotila. Tässä rintamamiestyyppisessä kodissa alakerrasta löytyy keittiö, ruokailuhuone, iso olohuone (Joka mahdollista jakaa myös kahdeksi huoneeksi, kph/wc. Yläkerrasta löytyy todella tilava aulatila sekä kaksi makuuhuonetta.

Talon yhteydessä aiemmin leipomona toiminut tila on helposti muunneltavissa erilaisiin tarpeisiin, vaikka autojen säilytykseen tai remontointiin - mitä ikinä keksitkään!

Kauniimpia maalaismaisemia saa hakea - Eurajoen Irjanne on erittäin idyllinen ja rauhallinen paikka asua. Myös kulttuuria ja historian havinaa löydät läheltä. Keskustan palvelutkin 5 minuutin ajomatkan päässä.

Ota yhteyttä ja sovi oma esittelyaikasi, kohde on tällä hetkellä pääosin vuokrattu.

Ota yhteyttä:
Linda Leino
Ylempi kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, KiAT, kaupanvahvistaja
Haave LKV www.haavelkv.fi
050 5691732
linda.leino@haavelkv.fi

https://www.facebook.com/lindaleinolkv

HARKITSETKO ASUNTOSI MYYNTIÄ? Ota yhteyttä ja sovi arviokäynti, olen mielelläni käytettävissäsi. Arviokäynti ja konsultointi asunnon myyntiä harkitsevalle on maksuton eikä sido mihinkään.

  • Huoneiston kuvaus: k+oh+mh(nyt oh lisänä), suihku/wc, yläk. 2 mh + aula
  • Asuinpinta-ala: 100,0 m²
  • Hinta: 98 000,00 €
  • Osoite: Kirkkotie 583, 27100 Eurajoki
Jaa kohde
Pienet-HaaveLKV_5

Mikko Okkonen

Yrittäjä, kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, kaupanvahvistaja