OmakotitaloRauma, Monnanummi

Koilahdentie 196

Toteutetaanko kotihaaveesi?

Tervetuloa tutustumaan tähän Monnanummella sijaitsevaan vuonna 2018 rakennettuun kauniiseen Desingtaloon. Tämä yksitasoinen koti on pohjaratkaisultaan erittäin toimiva. Pääsisäänkäynnin eteistilasta löytyy wc, tilava kodinhoitohuone, josta kulku ulos, kahdella suihkulla varustettu upea saunaosasto sekä tekninen tila. Eteistilasta lähtevä käytävä vie asuintiloihin, jossa sijaitsevat kodin kolme makuuhuonetta, olohuone ja keittiö. Kaikissa makuuhuoneissa on hyvin säilytystilaa, päämakuuhuoneesta löytyy kodin toinen wc sekä tyylikkäillä laatikostoilla varustettu vaatehuone. Keittiö ja olohuone ovat modernisti yhteistä tilaa, jossa on mukava viettää aikaa perheen ja ystävien kesken. Olohuoneen kaunis varaava takka tuo taloon tunnelmaa ja lämpöä.

Keittiöstä on kulku isolle, osittain katetulle terassille, jossa on tilaa ruokailulle sekä yhdessä oleilulle. Terassin suojassa pääset myös nauttimaan omasta drop-ulkoaltaasta. Terassin puoleinen nurmialue on aidattu, jossa perheen lapsilla ja lemmikeillä on turvallista temmeltää. Tämän kauniin kodin lämmitysjärjestelmänä on poistoilmalämpöpumppu (PILP). Talvella lämpö tuntuu mukavalta jalan alla ja kesän helteillä koti on miellyttävän viileä.

Pihaan rakennetaan elo-syyskuun 2023 aikana myyjän toimesta kahden auton autokatos 43,5 m² sekä eristetty varasto 17 m². Myyjä hoitaa autokatoksen maalauksen, sähkötyöt ja lopputarkastuksen. Piirustukset nähtävillä välittäjällä. Autokatos toimii myös hyvin näkösuojana viereiselle tontille.

Tämä moderni ja tyylikäs koti tarjoaa huoletonta asumista pitkäksi aikaa luonnon läheisyydessä, kuitenkin lyhyen ajomatkan päässä kaupungin palveluista.

Sari Immonen
Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiLAT
Haave LKV www.haavelkv.fi
Puh. 044 056 5603
sari.immonen@haavelkv.fi

https://www.facebook.com/kiinteistonvalittajasariimmonen

Harkitsetko asuntosi myyntiä? Ota yhteyttä ja sovi arviokäynti, olen mielelläni käytettävissäsi. Arviokäynti ja konsultointi asunnon myyntiä harkitsevalle on maksuton eikä sido mihinkään.

  • Huoneiston kuvaus: oh+k+3mh+kph/s+2xwc+tekninen tila+vh
  • Asuinpinta-ala: 109,0 m²
  • Hinta: 279 000,00 €
  • Osoite: Koilahdentie 196, 26720 Rauma
Jaa kohde
Sari-Immonen

Sari Immonen

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiLAT