OmakotitaloRauma, Kaaro

Koisuontie 24

Toteutetaanko kotihaaveesi?

Tämä vuonna 2005 rakennettu, iso omakotitalo sijaitsee Kaarolla. Kotiin tullaan sisään ison tuulikaapin kautta tilavaan eteistilaan. Talon pohjaratkaisu on erittäin toimiva, joka käsittää ison olohuoneen, jonka useampi ikkuna tuo valoa tilaan ja samalla saat ihastella ikkunoista takapihan luontonäkymää. Toimiva keittiö ja samassa tilassa oleva ruokailutila, kolme isoa makuuhuonetta, joissa kaikissa hyvin säilytystilaa, yhdessä makuuhuoneessa vaatehuone. Eteistilasta on kulku kodinhoitohuoneeseen helpottamaan kodin pyykkihuoltoa sekä saunatiloihin, josta on kulku takapihan terassille, kylpyhuoneessa wc-istuin sekä erillinen wc eteisaulassa. Olohuoneen ja keittiön erottaa upea, iso varaava takka leivinuunilla, joka tuo kotiin lämpöä ja tunnelmaa sekä tasaa ilmalämpöpumpun kanssa talviaikaan sähkönkulutusta. Kesäaikaan ilmalämpöpumppu tuo toivottua viilennystä kotiin. Talon yhteydessä tekninen tila sekä lämmin varasto, pihassa erillinen autotalli, joka yhdistyy taloon katoksella. Katoksen alla on mukava säilyttää vaikka polkupyöriä tai lastenvaunuja, suojassa sateelta. Talon pihapiiri on helppohoitoinen ja siisti. Etupiha on asfaltoitu, talon pääty ja takapiha nurmea istutuksineen. Metsään rajoittuvan tontin suojassa saat nauttia takapihalla olosta rauhassa.

Tämä Kaaron ja Paloahteen rajalla oleva asuinalue on lapsiperheiden suosiossa. Lähellä ovat uusi Pohjoiskehän koulu sekä Kaaron koulu, Uudenlahden päiväkoti pienen matkan päässä. Läheltä löytyy myös aivan loistavat ulkoilumahdollisuudet, kuten frisbeegolfrata ja Pyytjärven luontoreitti. Kesäaikaan Kaaron rantasauna uimarantoineen täytyy ehdottomasti kokea.

Tähän kotiin pääset muuttamaan heti, joten tule paikan päälle katsomaan ja luomaan kotoisa mielikuva talosta ja tiedä vaikka se etsimäsi koti olisi tässä. Tervetuloa!

Sari Immonen
Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiLAT
Haave LKV www.haavelkv.fi
Puh. 044 056 5603
sari.immonen@haavelkv.fi

https://www.facebook.com/kiinteistonvalittajasariimmonen

Harkitsetko asuntosi myyntiä? Ota yhteyttä ja sovi arviokäynti, olen mielelläni käytettävissäsi. Arviokäynti ja konsultointi asunnon myyntiä harkitsevalle on maksuton eikä sido mihinkään.

  • Huoneiston kuvaus: Oh+k/rt+3mh+vh+khh+kph+s+2 wc+varasto
  • Asuinpinta-ala: 126,0 m²
  • Hinta: 239 000,00 €
  • Osoite: Koisuontie 24, 26410 Rauma
Jaa kohde
Pienet-HaaveLKV_3

Sari Immonen

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiLAT