RivitaloPori, Koivistonluoto

Koivistonluodontie 20

Toteutetaanko kotihaaveesi?

Siisti päätyasunto rauhallisesta Koivistonluodosta. Asunnossa on kylpyhuone remontoitu täysin 2011, wc uusittiin 2013, keittiö on remontoitu 2007, lisäksi pintoja on päivitetty vuosien varrella. Eteisessä on osittain kivilattia ja lattialämmitys, joka tuo käyttömukavuutta.
Keittiössä vaaleat kalusteet tuovat tilan tuntua ja ruokailutilaan mahtuu ruokapöytä kuudellekin hengelle sekä laattalattia lattialämmityksellä.
Isommassa makuuhuoneessa on iso vaatekaappi ja pienemmän yhteydessä vaatehuone. Asunnon yhteydessä on myös kylmä ulkovarasto ja autotallipaikka kuuluu huoneistoon ja pihalla lisäksi parkkipaikkoja. Koivistonluoto sijaitsee Itä-porissa. Väinölän alakouluun on lyhyt ja turvallinen koulumatka. Myös päiväkoti on lähellä. Prismaan ja keskustaan pääsee bussilla melkein ulko-ovelta. Kokemäenjoen ja varvourinjuovan rantojen ulkoilureitit ovat lähellä. Myös pururata talvisine latuineen ovat melkein vieressä.

Tästäkö teille uusi koti, ota yhteyttä ja sovitaan esittelysi.
Jani Kranni
Kiinteistönvälittäjä LKV, julkinen kaupanvahvistaja
Haave LKV, https://haavelkv.fi/yritys/

045 2330511
jani.kranni@haavelkv.fi

FB: https://www.facebook.com/janikrannilkv

HARKITSETKO ASUNTOSI MYYNTIÄ?
Laita minulle sähköpostia tai soita, niin sovitaan tapaaminen. Arviokäynti ja konsultointi asunnon myyntiä harkitsevalle on maksuton eikä sido mihinkään.

  • Huoneiston kuvaus: 3h+k+s
  • Asuinpinta-ala: 77,0 m²
  • Velaton hinta: 112 000,00 €
  • Hinta: 110 400,00 €
  • Osoite: Koivistonluodontie 20, 28330 Pori
Jaa kohde
Pienet-HaaveLKV_8

Jani Kranni

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, kaupanvahvistaja