OmakotitaloRauma, Tiilivuori

Kolhantie 35 a

Toteutetaanko kotihaaveesi?

Tämä iso omakotitalo sijaitsee luonnon läheisyydessä, rauhallisessa ympäristössä Tiilivuorella, n. kuuden kilometrin päässä Rauman keskustasta. Tässä kodissa on tilaa isommallekin perheelle. Taloon tullaan sisään ison terassin kautta, jossa on mukava nauttia kesäaikaan auringonpaisteesta. Kodissa on neljä makuuhuonetta, v. 2008 remontoitu keittiö, iso ja valoisa olohuone, jossa ilmalämpöpumppu sekä kaunis ja siro v. 2010 tehty varaava takka. Keittiöstä on kulku tilavaan pukuhuoneeseen, jonka kautta pääset vaatehuoneeseen, tekniseen tilaan, v. 2008 remontoituun saunaan ja kylpyhuoneeseen, jossa poreamme rentoutumista varten. Pukuhuoneesta myös kulku talon yhteen makuuhuoneeseen, josta oma uloskäynti, wc löytyy eteiskäytävältä. Talon yhteydessä varastotilaa sekä autotalli.

Isolla pihalla on tilaa leikeille ja harrastuksille ja omassa kasvihuoneessa voit kasvattaa vaikkapa vihanneksia tai kasviksia. Pihan leikkimökki kutsuu perheen pienimmät leikkimään tai toimii varastotilana, pihassa myös puuhuone/varastorakennus. Tämän kodin lähellä on loistavat ulkoilumahdollisuudet, mm. Latumajan kuntopolku, jonne talvella lähtee läheltä latu, Kaarojärvi n. 200 metrin päässä, jossa uimaranta ja laavu.

Tämä koti vapautuu heti uusille asukkaille, joten pääset muuttamaan jouluksi uuteen kotiin.

Sari Immonen
Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiLAT
Haave LKV www.haavelkv.fi
Puh. 044 056 5603
sari.immonen@haavelkv.fi

https://www.facebook.com/kiinteistonvalittajasariimmonen

Harkitsetko asuntosi myyntiä? Ota yhteyttä ja sovi arviokäynti, olen mielelläni käytettävissäsi. Arviokäynti ja konsultointi asunnon myyntiä harkitsevalle on maksuton eikä sido mihinkään.

  • Huoneiston kuvaus: k+oh+4mh+vh+kph/s+pukuhuone+wc
  • Asuinpinta-ala: 150,0 m²
  • Hinta: 129 000,00 €
  • Osoite: Kolhantie 35 a, 26510 Rauma
Jaa kohde
Pienet-HaaveLKV_3

Sari Immonen

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiLAT