RivitaloPori, Murtosenmutka

Koskelontie 5

Etsitkö unelmiesi kotia Porin Murtosenmutkasta? Nyt on mahdollisuutesi hankkia upea rivitalokolmio, joka sijaitsee erinomaisella paikalla lapsiperheiden suosimalla alueella. Tämä 2014 valmistunut päätyasunto tarjoaa modernia ja tyylikästä asumista, jossa on huomioitu käytännöllisyys ja viihtyvyys.

Asunnon tilat ovat valoisat ja avarat, ja ne on suunniteltu niin, että asuminen on helppoa ja vaivatonta. Koti sopii mainiosti pienelle perheelle tai kahdelle aikuiselle. Yhdistetyssä keittiö- ja olohuonetilassa on hyvin tilaa ruuanlaitolle sekä seurustelulle perheen ja ystävien kesken.

Kodinhoitohuoneesta on käynti takapihan viihtyisälle osittain katetulle terassille, jossa on tilaa grillailuun, puutarhanhoitoon ja mukavalle oleilulle kauniina kesäpäivinä. Kodista löytyy kaksi makuuhuonetta, joissa on runsaasti säilytystilaa. Päämakuuhuoneen yhteydessä on tilava liukukaapisto ja toisen makuuhuoneen yhteydessä on vaatehuone. Tyylikäs kylpyhuone, sekä tunnelmallinen sauna antavat pienen irtioton arjen keskellä. Erillisessä wc:ssä on runsaasti kaappitilaa.

Käytössä on autokatospaikka ja varastotila, joka löytyy autokatoksen yhteydestä.
Lämmitysmuotona toimii huoleton kaukolämpö, joka sisältyy vastikkeeseen. Huoneistossa on lisäksi ilmalämpöpumppu, joka viilentää mukavasti kesähelteillä. Taloyhtiön piha-alueet ovat siistit ja helppohoitoista nurmialuetta, autokatokset ja pihankulkuväylät on asfaltoitu yhtenäiseksi.

Rauhallinen asuinalue, jossa koulut, päiväkodit ja peruspalvelut löytyvät kodin läheisyydestä. Kauppakeskus Puuvillan monipuoliset palvelut ovat vain 5 minuutin ajomatkan päässä ja keskustaan ajaa noin 10 minuutissa.

Olisiko tämä etsimäsi koti? Tervetuloa ihastumaan!

Sanna Länsimäki
Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiLAT
sanna.lansimaki@haavelkv.fi
040 507 6182
https://www.facebook.com/sannalansimaki/
https://www.instagram.com/lkv_sanna_lansimaki/

HARKITSETKO ASUNTOSI MYYNTIÄ? Ota yhteyttä ja sovi
arviokäynti, olen mielelläni käytettävissäsi. Arviokäynti ja
konsultointi asunnon myyntiä harkitsevalle on maksuton eikä
sido mihinkään.

  • Huoneiston kuvaus: 3h+k+s+khh
  • Asuinpinta-ala: 80,0 m²
  • Hinta: 187 000,00 €
  • Osoite: Koskelontie 5, 28220 Pori
Jaa kohde
Sanna-Lansimaki

Sanna Länsimäki

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiLAT, sisustussuunnittelija