OmakotitaloRauma, Keskusta

Köydenpunojankatu 21

Toteutetaanko kotihaaveesi ?

Tämä viehättävä, useita remontteja läpikäynyt, vuonna 1947 rakennettu rintamamiestalo sijaitsee aivan keskustan läheisyydessä, rauhallisella asuinalueella. Talo on ollut saman suvun asuttamana koko tämän ajan ja on vuosien saatossa hienosti muotoutunut erilaisiin elämänvaiheisiin remonttien myötä. Koska kyseessä on entinen paritalo, on talossa myös kaksi sisäänkäyntiä, joissa molemmissa kauniit kuistit toivottavat tervetulleeksi kotiin.

Alakerrassa on keittiö, iso ruokailuhuone, josta kulku kauniiden lasiovien kautta olohuoneeseen, makuuhuone sekä kaksi wc:tä. Myös yläkertaan on kaksi kulkua, joka on nykyisellään yhtenäistä tilaa. Toiset yläkertaan vievät rappuset johdattavat vuonna 2011 remontoituun saunaosastoon, jossa wc, sekä huoneeseen, joka toimii niin makuuhuoneena kuin harrastetilanakin. Talon toisen päädyn rappuset johdattavat aulatilaan, jossa kph/wc, sekä yläkerran toiseen makuuhuoneista. Yläkerran saa tarvittaessa helposti kahdeksi eri tilaksi väliseinällä. Tässä kodissa on todella paljon kaivattua säilytystilaa. Neljä vaatehuonetta sekä alusta ja siellä olevat varastotilat. Alustasta löytyy myös kodin toinen sauna, joka lämpeää puilla. Pihassa varastorakennus, jossa avokatos. Isolla, aurinkoisella pihalla kasvaa luumu-, omena- ja kirsikkapuu sekä punaista viinimarjaa.

Varaathan oman esittelyaikasi tähän kotiin Sarilta.

Sari Immonen
Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiLAT
Haave LKV www.haavelkv.fi
Puh. 044 056 5603
sari.immonen@haavelkv.fi

https://www.facebook.com/kiinteistonvalittajasariimmonen

Harkitsetko asuntosi myyntiä? Ota yhteyttä ja sovi arviokäynti, olen mielelläni käytettävissäsi. Arviokäynti ja konsultointi asunnon myyntiä harkitsevalle on maksuton eikä sido mihinkään.

  • Seuraava esittely: 13.4.2024 klo 12:05–12:45
  • Huoneiston kuvaus: Alakerta k+oh+rh+mh+2xvh+2xwc, yläkerta aula+2mh+2vh+kph/wc+s/kph/wc, alusta s/ph+varastotilaa
  • Asuinpinta-ala: 160,0 m²
  • Hinta: 159 000,00 €
  • Osoite: Köydenpunojankatu 21, 26100 Rauma
Jaa kohde
Pienet-HaaveLKV_3

Sari Immonen

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiLAT