OmakotitaloRauma, Tuomoniemi

Lenssitie 18

Toteutetaanko kotihaaveesi?

Tuomoniemi, vuonna 2004 valmistunut laadukas omakotitalo nyt tarjolla isommallekin perheelle. Rakennusarkkitehti Marja-Liisa Jalavan suunnittelemassa eritasoratkaistussa kodissa tilaa riittää - lisäksi asuintilojen huonekorkeus luo avaruutta ja tilan tuntua entisestään.

Tässä kodissa asuintilat aukevat upeasti jo sisään astuessa. Eteisaulasta kulku ensimmäiseen makuuhuoneeseen, joka soveltuu erinomaisesti myös esimerkiksi työhuoneeksi muista huoneista erillään olevana tilana. Varsinaisissa asuintiloissa kodin olohuoneen suuret ikkunat avaavat näkymän luonnonläheiselle ja kallioisella takapihalle, jonka katetulla terassilla vietät aikaa täysin omassa rauhassa. Iso ja valoisa keittiö, jossa runsaasti säilytystilaa. Kolme makuuhuonetta, kaksi erillistä wc:tä, kodinhoitohuone uloskäynnillä sekä uusittu kylpyhuone/saunaosasto.

Alustassa runsaasti tilaa monenlaiseen tekemiseen, harrastehuone, varastotiloja sekä suihku/wc. Kahden auton talli. Tilat ovat erittäin siistikuntoiset ja monikäyttöiset - soveltuvat hyvin vaikka perheen kanssa leffatilaksi tai pelien pelailuun.

Kodin energialuokka on B ja lämmitys tapahtuu maalämmön kautta vesikiertoisella lattialämmityksellä.

Julkisivujen puuosat on maalattu hiljattain ja yleisilme myös pihapiirissä on viimeistelty. Meri, palvelut, koulut ja turvalliset kulkuyhteydet ovat aivan lähietäisyydellä.

Soita ja sovi oma esittelyaikasi.

Ota yhteyttä:
Linda Leino
Ylempi kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, KiAT, kaupanvahvistaja
Haave LKV www.haavelkv.fi
050 5691732
linda.leino@haavelkv.fi

https://www.facebook.com/lindaleinolkv

HARKITSETKO ASUNTOSI MYYNTIÄ? Ota yhteyttä ja sovi arviokäynti, olen mielelläni käytettävissäsi. Arviokäynti ja konsultointi asunnon myyntiä harkitsevalle on maksuton eikä sido mihinkään.

  • Huoneiston kuvaus: k+oh/ruokailutila+4mh+kodinhoitohuone, 2x erill.wc+ sauna/kph, alakerrassaharrastehuone, varastotiloja, wc ja suihku
  • Asuinpinta-ala: 178,0 m²
  • Hinta: 339 000,00 €
  • Osoite: Lenssitie 18, 26200 Rauma
Jaa kohde
Linda-Leino

Linda Leino

Toimitusjohtaja,YKV, LKV, KiAT, kaupanvahvistaja