OmakotitaloRauma, Lonsi

Lonsinkatu 11

Toteutetaanko kotihaaveesi?

Lonsi, tämä vuonna 1950-luvulla rakennettu omakotitalo soveltuu loistavasti isollekin perheelle tai halutessasi mahdollistaa sijoitusasunnon yläkerran tilaan. Tässä kodissa tällä hetkellä on käytännössä kaksi asuntoa, koska yläkerran tiloihin oma sisäänkäynti. Kodin alakerrassa iso keittiö, olohuone, kaksi makuuhuonetta, kodinhoitohuone, kaksi vaatehuonetta, aula, pesuhuone/sauna ja erillinen wc. Yläkerrassa oma keittiö, olohuone, makuuhuone ja oma wc.

Alustassa runsaasti monikäyttöistä tilaa, joka aiemmin ollut mm. yrityskäytössä. Talosta on pidetty vuosien aikana hyvää huolta, mutta vuosien myötä kaipaa toki jo pintaremonttia sekä kylpyhuoneiden ja muiden kosteiden tilojen kunnostusta.

Omalla tontilla sijaitsee myös iso talousrakennus.

Tämä koti vapautuu uuden omistajan haltuun erittäin nopeasti.

Ota yhteyttä:
Linda Leino
Ylempi kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, KiAT, kaupanvahvistaja
Haave LKV www.haavelkv.fi
050 5691732
linda.leino@haavelkv.fi

https://www.facebook.com/lindaleinolkv

HARKITSETKO ASUNTOSI MYYNTIÄ? Ota yhteyttä ja sovi arviokäynti, olen mielelläni käytettävissäsi. Arviokäynti ja konsultointi asunnon myyntiä harkitsevalle on maksuton eikä sido mihinkään.

  • Huoneiston kuvaus: Alak. k+oh+2mh+khh+2xvh+aula+pesuh+s, erill.wc, yläk. k+oh+mh+erill.wc, alustassa 3x varasto, lämmin toimistohuon, wc, tekninen tila
  • Asuinpinta-ala: 186,0 m²
  • Hinta: 159 000,00 €
  • Osoite: Lonsinkatu 11, 26100 Rauma
Jaa kohde
Pienet-HaaveLKV_4

Linda Leino

Toimitusjohtaja,YKV, LKV, KiAT, kaupanvahvistaja