OmakotitaloRauma, Silikallio

Maailmanpiiri 13

Toteutetaanko kotihaaveesi?

Silikallio, vuonna 2021 valmistunut 2-tasoinen, laadukas Kastellin omakotitalo täysin muuttovalmiina vastaanottamaan uudet asukkaat!

Tässä kodissa alakerrasta löytyy olokeittiö, tilava eteisaula, työtila, makuuhuone vaatehuoneella, erillinen wc, kodinhoitohuone suoralla uloskäynnillä, tyylikäs spa-osasto tassuammeella ja aina valmis -kiuas. Yläkerrassa runsas aulatila, kaksi makuuhuonetta sekä erillinen wc.

Tämän kodin pihapiiri on viimeistelty. Piha on kauttaaltaan asfaltoitu ja takapihalle arjen luksusta tuo mm. suuri terassi, jossa uima-allas sekä poreamme. Pihapiirissä lisäksi autotalli/varasto/katosrakennus.

Talon pääsisäänkäynnin yhteydessä lasitettu terassi, joka toteutettu myös takapihan puolelle. Nämä lasiteterassit tuovat lisää käyttömahdollisuuksia ympärivuotiseen käyttöön ja kotoilusta nautiskeluun.

Ota yhteyttä ja sovi oma näyttöaikasi.

Linda Leino
Ylempi kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, KiAT, kaupanvahvistaja
Haave LKV www.haavelkv.fi
050 5691732
linda.leino@haavelkv.fi

https://www.facebook.com/lindaleinolkv

HARKITSETKO ASUNTOSI MYYNTIÄ? Ota yhteyttä ja sovi arviokäynti, olen mielelläni käytettävissäsi. Arviokäynti ja konsultointi asunnon myyntiä harkitsevalle on maksuton eikä sido mihinkään.

  • Huoneiston kuvaus: alak. olok+työtila+mh+erill.wc+vh+khh+kph/sauna, yläk. 2 mh, erill.wc +aula
  • Asuinpinta-ala: 132,0 m²
  • Hinta: 349 000,00 €
  • Osoite: Maailmanpiiri 13, 26100 Rauma
Jaa kohde
Pienet-HaaveLKV_4

Linda Leino

Toimitusjohtaja,YKV, LKV, KiAT, kaupanvahvistaja