RivitaloEurajoki, Väipäremäki

Murrontie 5

Viehättävä rivitalon päätyasunto Luvialla Väipäreen viihtyisällä asuinalueella!

Tässä muuttovalmiissa kaksiossa on selkeä pohjaratkaisu. Koti pitää sisällään hyvänkokoisen makuuhuoneen, jonka yhteydessä on tilava vaatehuone. Tyylikkäästä keittiöstä löytyy kaikki tarpeellinen kotikokkailuun sekä tilaan mahtuu myös iso ruokailuryhmä. Olohuoneesta on käynti osittain katetulle terassille ja suojaiselle takapihalle.

Lähivuosina sauna, kylpyhuone ja erillinen wc on uusittu tyylikkääksi kokonaisuudeksi. Kylpyhuoneen yhteydessä on kätevä erillinen tila, jonne mahtuu myös pesutorni. Mainion kokonaisuuden sinetöivät reilunkokoinen ja suojaisa takapiha, joka on helppohoitoista nurmialuetta sekä autokatospaikka ja tilava irtainvarasto. Tämä siistikuntoinen koti tarjoaa erinomaiset puitteet viihtyisään asumiseen.

Alueena Luvia on monipuolinen kunta, josta löytyy kaikki tarvittava. Keskustan palveluihin on matkaa vajaat pari kilometriä ja upeat merelliset maisemat vain reilun viiden kilometrin etäisyydellä. Porin keskustaan ajat 20 minuutissa. Jos etsit kotia rauhalliselta alueella lähellä Luvian palveluita sekä kauniita maalaismaisemia tämä koti voi olla mitä olet etsinyt.

Sanna Länsimäki
Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiLAT
sanna.lansimaki@haavelkv.fi
040 507 6182
https://www.facebook.com/sannalansimaki/
https://www.instagram.com/lkv_sanna_lansimaki/

HARKITSETKO ASUNTOSI MYYNTIÄ? Ota yhteyttä ja sovi
arviokäynti, olen mielelläni käytettävissäsi. Arviokäynti ja
konsultointi asunnon myyntiä harkitsevalle on maksuton eikä
sido mihinkään.

  • Huoneiston kuvaus: 2h+k+s
  • Asuinpinta-ala: 61,0 m²
  • Hinta: 79 000,00 €
  • Osoite: Murrontie 5, 29100 Eurajoki
Jaa kohde
Pienet-HaaveLKV_2

Sanna Länsimäki

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiLAT, sisustussuunnittelija