KerrostaloRauma, Nummi

Nummenvahe 2

Toteutetaanko kotihaaveesi?

Suositulla Nummen alueella siisti, kolmannen kerroksen kaksio. Tässä asunnossa on varsin toimiva pohjaratkaisu. Eteistilaan tultaessa on heti wc/kylpyhuone, joka on remontoitu käyttövesiputkistoremontin yhteydessä v. 2009, eteistilassa myös tilava vaatehuone. Isosta olohuoneesta on kulku makuuhuoneeseen sekä valoisaan ja tilavaan keittiöön, josta näköala jäähallin suuntaan. Olohuoneesta myös kulku koko asunnon levyiselle parvekkeelle. Tässä hyvin hoidetussa taloyhtiössä on tehty mittavia remontteja vuosien saatossa. V. 2009 putkiremontti, hissit uusittu v. 2019 ja v. 2023 valmistuva kattoremontti. Rappukäytävään tultaessa on esteetön kulku hissille.

Nummen alueella asut rauhallisessa ympäristössä, josta pääset nopsaan lähelle luontoa ja erilaisia liikuntamahdollisuuksia, myös keskustan palvelut ovat kävelymatkan päässä.

Sari Immonen
Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiLAT
Haave LKV www.haavelkv.fi
Puh. 044 056 5603
sari.immonen@haavelkv.fi

https://www.facebook.com/kiinteistonvalittajasariimmonen

Harkitsetko asuntosi myyntiä? Ota yhteyttä ja sovi arviokäynti, olen mielelläni käytettävissäsi. Arviokäynti ja konsultointi asunnon myyntiä harkitsevalle on maksuton eikä sido mihinkään.

  • Huoneiston kuvaus: 2h+k
  • Asuinpinta-ala: 56,5 m²
  • Velaton hinta: 69 500,00 €
  • Hinta: 60 284,72 €
  • Osoite: Nummenvahe 2, 26100 Rauma
Jaa kohde
Pienet-HaaveLKV_3

Sari Immonen

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiLAT