ErillistaloEurajoki, Luvia

Palkertintie 1

Palkertintiellä Luvian palveluiden läheisyydessä on kolmeen tasoon rakennettu näyttävä koti, joka etsii uutta perhettä huolenpitäjäksi. Tämä upea rakennus on arkkitehdin suunnittelema ja laadukkaasti toteutettu kokonaisuus, joka on kestänyt hyvin aikaa ja katseita. Rakennuksessa on kolme asuntoa, joiden välissä on taloyhtiön yhteinen tekninen tila sekä huoneistokohtainen varastohuone, jossa on myös wc. Tämä tila toimii oivallisesti vaikka etätyöhuoneena. Myytävänä oleva koti on päätyasunto. Tässä kodissa asuminen vastaakin lähes omakotitaloasumista niin tilojen kuin talon huolenpidon suhteen.

Tilanjako on tämän kodin yksi valtti, sillä se antaa mahdollisuuksia moneen! Käytännöllinen pohjaratkaisu ja hyvällä maulla valmistettu kokonaisuus. Keskikerroksesta löytyy kaunis keittiö, joka on varusteltu runsaalla säilytystilalla. Valoisasta ja avarasta ruokailutilasta avautuu näkymä alas kirjasto- ja olohuoneeseen, jotka on toteutettu näyttävästi kahteen eri tasoon. Lisäksi keskikerroksesta löytyy erillinen wc, kylpyhuone, sauna ja kodinhoitohuone, jossa on runsaasti kaappitilaa sekä käynti ulos. Yläkerrassa on 4 makuuhuonetta, hulppean kokoinen vaatehuone, aulatila sekä erillinen wc. Kodin tilat tarjoavat käytännöllisyyttä ja mukavuutta isonkin perheen arkeen.

Rakennus on taloyhtiön omalla aurinkoisella rinnetontilla, josta on upeat vehreä näkyvät. Kaunis piha-alue on rajattu erillisen sopimuksen mukaisesti eli voit toteuttaa alueellasi puutarhaunelmia. Kokonaisuuteen kuuluu lisäksi erillinen autotalli- ja varastorakennus, joka on valmistunut 2010. Kaunis leikkimökki jää myös odottamaan uusia leikkijöitä.

Alueena Luvia on monipuolinen asuinalue, josta löytyy kaikki tarvittava. Keskustan palveluihin on matkaa noin 1,5km, upeat merelliset maisemat vain reilun viiden kilometrin etäisyydellä ja Porin keskustaan ajat vain 20 minuutissa. Jos etsit perheellesi kotia rauhallisella alueella lähellä Luvian palveluita sekä kauniita maalaismaisemia tämä koti voi olla mitä olet etsinyt.

Kohteeseen on teetetty asuntokaupan kuntotarkastus sekä energiatodistus.

Tervetuloa ihastumaan.

Sanna Länsimäki
Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiLAT
sanna.lansimaki@haavelkv.fi
040 507 6182
https://www.facebook.com/sannalansimaki/
https://www.instagram.com/lkv_sanna_lansimaki/

HARKITSETKO ASUNTOSI MYYNTIÄ? Ota yhteyttä ja sovi
arviokäynti, olen mielelläni käytettävissäsi. Arviokäynti ja
konsultointi asunnon myyntiä harkitsevalle on maksuton eikä
sido mihinkään.

  • Huoneiston kuvaus: 6h+oh+k+s+kph+wcx2+ autotallirakennus
  • Asuinpinta-ala: 170,0 m²
  • Hinta: 219 000,00 €
  • Osoite: Palkertintie 1, 29100 Eurajoki
Jaa kohde
Sanna-Lansimaki

Sanna Länsimäki

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiLAT, sisustussuunnittelija