LiiketilaRauma, Petäjäs

Petäjäksentie 178

Upea, uniikki ja historiallinen Villa Tallbon liiketilakokonaisuus Petäjäksen merimaisemissa odottelee nyt innovatiivista tulevaisuuden tekijää, joka arvostaa historiaa ja vanhojen rakennusten kulttuurihistoriallista arvokkuutta.

Rakennukset mahdollistavat sellaisenaan ravintolaliiketoiminnan ja mahdollisuuksia myös kulttuuri- ja matkailuelämyksiin sekä niiden tuottamiseen on runsaasti.

Villa Tallbo on tulosta vuosisadan vaihteen purjelaivakauden kukoistuksesta Raumalla. Talon rakennutti laivanvarustaja Gabriel Granlundin perikunta suvun kesäasunnoksi. Villa Tallbo on kokoluokkansa ainoa säilynyt muisto vuosisadanvaihteen raumalaisesta huvilakulttuurista.

Huvilan suunnitteli arkkitehti Yrjö Blomstedt ja se valmistui alun perin vuonna 1901. Historiaa huvilarakennukselle on kertynyt jo yli sadan vuoden edestä. Nykyisellään vuonna 1991 huvilan peruskorjauksen jälkeen ravintolakäytössä rakennus on toiminut vuodesta 1992 luoden upeat ja ainutlaatuiset puitteet monenlaisille juhlatilaisuuksille.

Huvilarakennuksessa tiloja löytyy useammasta kerroksesta. Ravintolakäytössä olleet salitilat keittiöineen sijaitsevat keskikerroksessa. Tila on sisustettu tyylikkäästi vanhaa kunnioittaen ja tilojen tunnelma onkin täysin vertaansa vailla. Yläkerrasta löytyy kokoustilojen lisäksi myös asunto sekä Villa Tallbon torni, josta katselet merimaisemia. Alustasta löytyy varastotiloja.

Pihapiirissä sijaitsee myös vuonna 2008 rakennettu, Juhlatalo -nimeä kantava tällä hetkellä pääsääntöisesti tilausravintolakäytössä toimiva tila. Tilassa iso sali tila ja baari sekä parvitilaa, terassit kahdessa kerroksessa. Tilasta löytyy myös oma keittiö, varastotilaa, wc-tilat, pukuhuone- ja suihkutilat sekä mm. palju.

Tätä uniikkia kohdetta esitellään ainoastaan yksityisnäytöin.

Voit tiedustella pakettihintaa kohteen Vanhankirkonkatu 1 (https://haavelkv.fi/kohde/vanhankirkonkatu-1/) yhteiskaupasta välittäjältä!

TARJOUKSIA OTETAAN VASTAAN!

Ota yhteyttä:
Linda Leino
Ylempi kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, KiAT, kaupanvahvistaja
Haave LKV www.haavelkv.fi
050 5691732
linda.leino@haavelkv.fi

https://www.facebook.com/lindaleinolkv

HARKITSETKO ASUNTOSI MYYNTIÄ? Ota yhteyttä ja sovi arviokäynti, olen mielelläni käytettävissäsi. Arviokäynti ja konsultointi asunnon myyntiä harkitsevalle on maksuton eikä sido mihinkään.

  • Asuinpinta-ala: 1 070,0 m²
  • Hinta: 1 200 000,00 €
  • Osoite: Petäjäksentie 178, 26100 Rauma
Jaa kohde
Linda-Leino

Linda Leino

Toimitusjohtaja,YKV, LKV, KiAT, kaupanvahvistaja