KerrostaloPori, Riihiketo

Presidentinpuistokatu 23

Keskustan kupeessa Riihikedon maisemissa tarjolla kaunis kaksio. Tästä valoisasta 4 kerroksen kodista on pidetty erityisen hyvää huolta.

Asunnosta löytyy eteisestä lasipariovien takaa avautuva valoisa olohuone, josta on käynti aurinkoiselle parvekkeelle. Makuuhuone on tilava ja siellä on hyvin kaappitilaa, viihtyisästä keittiöstä löytyy kaikki tarpeellinen ja ruokailuryhmän voi sijoittaa ikkunan läheisyyteen, josta on kauniit näkymät taloyhtiön piha-alueelle. Säilytystilaa löytyy eteisestä sekä taloyhtiön ullakolta sekä kellarista.

Taloyhtiöstä on tehty paljon remontteja, viimeisimpänä on valmistunut linjasaneeraus. Linjasaneerauksen yhteydessä huoneiston kylpyhuone on uusittu kalusteineen sekä taloyhtiön sauna- ja pesutilat saneerattu viihtyisäksi kokonaisuudeksi. Linjasaneerauksen yhteydessä on uusittu myös taloyhtiön sähköjä, valaistusta sekä lisätty pyykinpesutila ja pyykinkuivaushuone. Huoneistoihin on asennettu huoneistokohtaiset vesimittarit, joten maksat vain kuluttamastasi vedestä.

Keskustan palvelut, päiväkoti, kaupat, matkakeskus ja useat oppilaitokset kuten Cygnaeuksen koulu, SAMK:n kampus, Palmgren-konservatorio ovat vain kävelymatkan päässä. Alue on rauhallinen ja viihtyisä, jossa on helppo asua.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan tähän ihastuttavaan kotiin.

Sanna Länsimäki
Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiLAT
sanna.lansimaki@haavelkv.fi
040 507 6182

https://www.facebook.com/sannalansimaki/
https://www.instagram.com/sanna_lansimaki/

HARKITSETKO ASUNTOSI MYYNTIÄ? Ota yhteyttä ja sovi arviokäynti, olen mielelläni käytettävissäsi. Arviokäynti ja konsultointi asunnon myyntiä harkitsevalle on maksuton eikä sido mihinkään.

  • Huoneiston kuvaus: 2h+k
  • Asuinpinta-ala: 54,0 m²
  • Velaton hinta: 98 000,00 €
  • Hinta: 69 058,19 €
  • Osoite: Presidentinpuistokatu 23, 28130 Pori
Jaa kohde
Pienet-HaaveLKV_2

Sanna Länsimäki

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiLAT, sisustussuunnittelija