KerrostaloPori, Riihiketo

Ratalinnankatu 6

Tervetuloa tutustumaan tähän viehättävään kaksioon, joka tarjoaa huoletonta ja mukavaa asumista halutulla Riihikedon asuinalueella Porissa.

Tämän kodin valtti on erinomainen tilanjako. Eteisestä on käynti avaraan ja valoisaan keittiö/olohuonetilaan, jossa yhdistyy kodikas tunnelma ja moderni mukavuus. Tilasta on myös käynti lasitetulle parvekkeelle, jossa voit nauttia rauhallisista hetkistä kahvikupin äärellä. Makuuhuone on suuri ja se tarjoaa runsaasti säilytystilaa niin vaatteille kuin muillekin tavaroille. Täällä voit luoda oman rauhoittumispaikkasi ja nauttia levollisista yöunista.

Tilava kylpyhuone ja wc muodostavat toimivan kokonaisuuden, ja täällä arjen askareet sujuvat vaivatta. Pesukone ja kuivausrumpu sisältyvät kauppaan, mikä tekee pyykinpesusta helppoa ja vaivatonta. Koneet on sijoitettu kätevästi kaappiin, katseilta piiloon.

Rauhallinen sijainti ja hyvät liikenneyhteydet tekevät tästä kodista ihanteellisen valinnan kaupunkielämää arvostavalle. Keskustan palvelut, päiväkoti, kaupat, matkakeskus ja useat oppilaitokset kuten Cygnaeuksen koulu, SAMK:n kampus, Palmgren-konservatorio ovat vain kävelymatkan päässä. Alue on rauhallinen ja viihtyisä, jossa on helppo asua.
Mahdollisuus ostaa myös lämpöpistokkeellinen autopaikka omana osakkeena, joka tuo kätevyyttä ja lisämukavuutta arkeen. Asunto on vuokrattu 700 euroa/kk.

Tervetuloa tutustumaan! Ota yhteyttä ja varaa oma aikasi!

Sanna Länsimäki
Kiinteistönvälittä jä LKV, LVV, KiLAT
sanna.lansimaki@haavelkv.
040 507 6182
https://www.facebook.com/sannalansimaki/
https://www.instagram.com/lkv_sanna_lansimaki/

HARKITSETKO ASUNTOSI MYYNTIÄ? Ota yhteyttä ja sovi
arviokäynti, olen mielelläni käytettävissäsi. Arviokäynti ja
konsultointi asunnon myyntiä harkitsevalle on maksuton eikä
sido mihinkään.

  • Huoneiston kuvaus: 2h+kt
  • Asuinpinta-ala: 54,0 m²
  • Velaton hinta: 169 000,00 €
  • Hinta: 51 522,90 €
  • Osoite: Ratalinnankatu 6, 28100 Pori
Jaa kohde
Pienet-HaaveLKV_2

Sanna Länsimäki

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiLAT, sisustussuunnittelija