RivitaloPori, Ruosniemi

Sahrantie 21

Kaunis ja valoisa rivitalokoti odottaa uusia asukkaitaan Porin Ruosniemessä. Kodissa on toimiva pohjaratkaisua ja sen pintoja on vuosien aikana uudistettu runsaasti.

Eteiseen astuttaessa avartuu kodikas näkymä, joka kantaa toiseen päähän valoisaa kotia. Kodin sydämenä toimii tilava olohuone/keittiö-yhdistelmä. Olohuoneesta on käynti takapihalle, jossa voit nauttia pimenevistä syysilloista juuri valmistuneella terassilla katoksen alla.

Lähivuosina uusitussa kylpyhuoneessa ja saunassa pääset rentoutumaan kiireisen päivän jälkeen. Kodissa on tilava makuuhuone ja säilytystilaa löytyy vaatehuoneesta sekä kaapistoista. Lisää säilytystilaa löytyy erillisestä ulkovarastosta. Lämmitysmuotona on huoleton kaukolämpö, joka sisältyy vastikkeeseen. Huoneiston käytössä on autokatospaikka.

Taloyhtiö sijaitsee rauhallisella pientaloalueella. Alueelle on juuri avattu Pohjois-Porin monitoimitalo, joka on vain pyöräilymatkan päässä, uuden koulun tiloissa on Toejoen ja Ruosniemen koulujen toiminnot. Lisäksi lähistöltä on päiväkoti ja lähikauppa löytyy Murtosenmutkasta. Porin keskustan palveluihin on noin 10 minuutin automatka. Kauniit lenkkimaastot löytyvät myös lähistöltä. Jos toivot helppoa ja huoletonta asumista, tämä voi olla koti juuri Sinulle!

Sanna Länsimäki
Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiLAT
sanna.lansimaki@haavelkv.fi
040 507 6182
https://www.facebook.com/sannalansimaki/
https://www.instagram.com/lkv_sanna_lansimaki/

HARKITSETKO ASUNTOSI MYYNTIÄ? Ota yhteyttä ja sovi
arviokäynti, olen mielelläni käytettävissäsi. Arviokäynti ja
konsultointi asunnon myyntiä harkitsevalle on maksuton eikä
sido mihinkään.

  • Huoneiston kuvaus: 2h+k+s
  • Asuinpinta-ala: 65,0 m²
  • Hinta: 78 000,00 €
  • Osoite: Sahrantie 21, 28220 Pori
Jaa kohde
Sanna-Lansimaki

Sanna Länsimäki

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiLAT, sisustussuunnittelija