OmakotitaloPori, Pori

Sakintie 7

Tervetuloa unelmiesi kotiin! Tämä tilava omakotitalo sijaitsee idyllisellä ja rauhallisella asuinalueella Porin Impolassa. Tämä koti tarjoaa perheellesi ihanteelliset puitteet mukavaan asumiseen.

Huolella suunnitellussa kodissa on avara pohjaratkaisu, joka antaa tilaa ja vapautta elämiselle. Kodin neljä makuuhuonetta takaavat yksityisyyttä ja rauhaa jokaiselle perheenjäsenelle. Yksi makuuhuoneista sijaitsee hieman erillään muista, joten se sopii hyvin vaikka vanhempien makuuhuoneeksi tai vieras/työhuoneeksi. Arjen luksusta tähän huoneeseen tuo tunnelmallinen avotakka. Säilytystilaa kodista löytyy runsaasti, sillä kolmen makuuhuoneen yhteydessä on tilavat vaatehuoneet ja eteisessä reilunkokoinen liukuovikaapisto.

Keittiö on hyvin varusteltu ja sieltä löytyy paljon säilytys- ja laskutilaa. Valoisa keittiö yhdistyy saumattomasti ruokailutilaan, jossa on tilaa nauttia yhteisistä aterioista. Suuret ikkunat tuovat runsaasti luonnonvaloa olohuoneeseen ja näkymät avautuvat suojaisen takapihan suuntaan. Tila on yhtenäinen kokonaisuus ruokailutilan kanssa.

Tunnelmallinen takkahuone kutsuu viettämään rentouttavia iltoja perheen ja ystävien kanssa. Kulku takapihalle käy takkahuoneen kautta, mikä tekee siirtymisestä ulkotiloihin sujuvaa. Takkahuoneesta on käynti myös kodin toiseen wc tilaan, joka on kätevästi yhdistetty kodinhoito- ja kylpyhuonetilaksi. Saunassa on perinteinen puukiuas, joka tarjoaa miellyttävän pehmeän löylyn arjen keskellä. Näissä tiloissa arjen askareet sujuvat helposti, ja ne on suunniteltu vastaamaan isommankin perheen käyttöä.

Talon suojaisa takapiha tarjoaa mahdollisuuksia puutarhanhoitoon, lasten leikkeihin tai vaikkapa kesäjuhlien järjestämiseen. Alueen rauhallisuus ja luonto tekevät tästä kodista täydellisen paikan perheellesi.

Tervetuloa tutustumaan tähän viihtyisään kotiin ja kokemaan sen ainutlaatuiset piirteet itse!

Sanna Länsimäki
Kiinteistönvälittä jä LKV, LVV, KiLAT
sanna.lansimaki@haavelkv.
040 507 6182
https://www.facebook.com/sannalansimaki/
https://www.instagram.com/lkv_sanna_lansimaki/

HARKITSETKO ASUNTOSI MYYNTIÄ? Ota yhteyttä ja sovi
arviokäynti, olen mielelläni käytettävissäsi. Arviokäynti ja
konsultointi asunnon myyntiä harkitsevalle on maksuton eikä
sido mihinkään.

  • Huoneiston kuvaus: 5h+k+kph+s+wcx2+3xvh+autotalli
  • Asuinpinta-ala: 160,0 m²
  • Hinta: 165 000,00 €
  • Osoite: Sakintie 7, 28130 Pori
Jaa kohde
Pienet-HaaveLKV_2

Sanna Länsimäki

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiLAT, sisustussuunnittelija