RivitaloPori, Isosanta

Siltapuistokatu 7

Hurmaava ja laadukkaasti remontoitu puutalokoti Porin keskustan läheisyydessä Siltapuistonkadulta.

Tilava ullakkokerrokseen laajennettu kaksikerroksinen koti ihastuttaa upeilla yksityiskohdilla sekä käytännöllisillä ratkaisuillaan. Kodissa on viihtyisä tunnelma, kauniit pinnat ja maanläheiset sävyt, jotka ihastuttavat jokaisen kotiin astuvan.

Kaunis kuisti, lankkulattia ja upea jugendia edustava kaakeliuuni tuo kauniisti esiin rakennuksen alkuperän sisääntulokerroksessa. Hulppea yli kolme metriä korkea huonekorkeus on myös vaikuttava ja hirsiset kattopuut kruunaavat kokonaisuuden.

Sisääntulokerroksessa kuistin yhteydessä on käytännöllinen arkieteinen ja tilava kylpyhuone. Eteisestä avautuu kaunis näkymä olohuoneeseen- ja ruokailutilaan ja siellä on runsaasti tilaa seurustelulle perheen ja ystävien kesken. Keskeisellä paikalla komeilee upea avotakka, joka edustaa wieniläisjugendia aaltoilevine kasvi- ja kukka-aiheineen. Olohuoneesta on käynti makuuhuoneeseen, jonka yhteydessä on myös vaatehuone. Ruokailutilasta näyttävien pariovien takaa avautuu toinen suuri makuuhuone. Lähivuosina uusitussa keittiössä on kaikki tarpeellinen ja hyvin tilaa arkiruokapöydälle. Yläkertaan noustaan kauniin tiili- ja lautaseinän saattelemana, jotka on remonttien yhteydessä kunnostettu.

Kodista on pidetty erityisen hyvää huolta ja sitä on remontoitu runsaasti vuosien aikana. Viimeisimpänä mittavana rakennustyönä kotiin on toteutettu uudisrakennuksena yläkerran ullakkotilat, jotka on muutettu asuinkäyttöön. Yläkertaan sijoittuu kaksi tilavaa makuuhuonetta upeilla kattolyhtyikkunoilla, aulatila, erillinen wc sekä tunnelmallinen kylpyhuone- ja saunaosasto. Kodinhoitohuoneessa on runsaasti tilaa pyykkihuollolle. Säilytystilaa löytyy yläkerran vaatehuoneesta sekä vinttikomeroista. Korjaus- ja muutostöistä on suunnitelma-, lupa- ja lopputarkastusasiakirjat saatavilla.

Taloyhtiön asuinrakennus on valmistunut vuonna 1925-luvulla ja yhtiössä on 7asuntoa. Tontti on yhtiön omistuksessa ja remontteja on tehty ajantasaisesti. Asuntoon kuuluu lisäksi rakennuksen alapuoliset alustatilat, jossa on runsaasti säilytystilaa. Taloyhtiöllä on teräsportin takana kaunis, lapsiturvallinen sisäpiha ilman autoja. Piha-alue on puutarhamainen ja viihtyisä. Idyllinen terassialue grilleineen on asukkaiden yhteiskäytössä kuten myös upeat kerho- ja saunatilat.
Täällä asuessa palvelut ovat lähellä ja arki vaivatonta. Keskustan ja Puuvillan palvelut ja Kirjurinluodon hienot lenkkimaastot ovat kävelyetäisyydellä.

Tervetuloa ihastumaan.

Jani Kranni
Kiinteistönvälittäjä LKV, julkinen kaupanvahvistaja
Haave LKV, https://haavelkv.fi/yritys/

045 2330511
jani.kranni@haavelkv.fi

FB: https://www.facebook.com/janikrannilkv

HARKITSETKO ASUNTOSI MYYNTIÄ? Ota yhteyttä ja sovi
arviokäynti, olen mielelläni käytettävissäsi. Arviokäynti ja
konsultointi asunnon myyntiä harkitsevalle on maksuton eikä
sido mihinkään.

  • Huoneiston kuvaus: 5h+k+s+kph+khh+vh+wcx2+vinttikomerot
  • Asuinpinta-ala: 169,0 m²
  • Velaton hinta: 259 000,00 €
  • Hinta: 245 162,26 €
  • Osoite: Siltapuistokatu 7, 28100 Pori
Jaa kohde
Pienet-HaaveLKV_8

Jani Kranni

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, kaupanvahvistaja