KerrostaloRauma, Ota

Syväraumankatu 22

Toteutetaanko kotihaaveesi?

Tähän suositulla Otan alueella sijaitsevaan kolmen makuuhuoneen kotiin mahtuu suurempikin perhe. Tilava eteistila toivottaa asukkaat tervetulleeksi kotiin, josta kulku kodin muihin tiloihin. Kolme hyvänkokoista makuuhuonetta, joissa kaikissa hyvin säilytystilaa. Isosta olohuoneesta pääset v. 2023 lasitetulle parvekkeelle, josta on upeat näkymät kaupungin suuntaan, Otan puutaloalueen kattojen ylle. Keittiö on ihanan retrohenkinen, oikea väripilkku, jonka voit toteuttaa halutessasi omanlaiseksi. Keittiöön mahtuu hyvin ruokapöytä ja näkymät edelleen upeat, nyt Otalahden urheilukentän suuntaan. Eteistilassa kylpyhuone/wc. Koti on seitsemännen kerroksen kulmahuoneisto, joten on rauhallinen asua. Päivittämällä kodin omalaiseksesi, nautit tästä tilavasta ja huippusijainnilla olevasta kodista pitkän aikaa.

Otanlahden upeat ulkoilumaastot sekä merenranta ovat vain pienen kävelymatkan päässä eikä keskustaankaan ole pitkä matka. Aivan läheltä löytyvät mm. kauppa, apteekki, kuntosali sekä päiväkoti. Asunto vapautuu heti uuden omistajan käyttöön.

Sari Immonen
Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiLAT
Haave LKV www.haavelkv.fi
Puh. 044 056 5603
sari.immonen@haavelkv.fi

https://www.facebook.com/kiinteistonvalittajasariimmonen

Harkitsetko asuntosi myyntiä? Ota yhteyttä ja sovi arviokäynti, olen mielelläni käytettävissäsi. Arviokäynti ja konsultointi asunnon myyntiä harkitsevalle on maksuton eikä sido mihinkään.

  • Seuraava esittely: 15.4.2024 klo 17:00–17:15
  • Huoneiston kuvaus: Oh+3mh+k+kph/wc+parveke
  • Asuinpinta-ala: 86,0 m²
  • Hinta: 109 000,00 €
  • Osoite: Syväraumankatu 22, 26100 Rauma
Jaa kohde
Pienet-HaaveLKV_3

Sari Immonen

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiLAT