RivitaloRauma, Kourujärvi

Taninpolku 3

Toteutetaanko kotihaaveesi?

Kourujärvellä Taninpolulla, aivan päiväkodin vieressä, vapautumassa siisti, yksitasoisen rivitalon päätyasunto uusille asukkaille. Tässä kodissa on keittiö, kaksi makuuhuonetta ja tilava olohuone, josta kulku asunnon toiseen makuuhuoneeseen, jossa vaatehuone. Vuonna 2008 saneerattuun kylpyhuoneeseen ja saunatiloihin kuljetaan pienen kodinhoitotilan/pukuhuoneen kautta. Saunassa on kiva pieni ikkuna sisäpihalle päin, joka luo saunomiseen ihanaa mökkitunnelmaa.

Ollessa kyseessä päätyasunnon, saat asua tässä kodissa aivan rauhassa metsän vieressä eikä ohikulkijoita taloyhtiön omia asukkaitta lukuun ottamatta juuri ole. Asunnon etupiha on kivan kokoinen, jossa voit kasvattaa vaikka kukkasia ja nauttia ulkona olosta. Talon päädyssä olevat portaat johdattavat sinut läheiseen metsään ja lähellä olevalle urheilukentälle, myös Kourujärven koulun takana olevalle lammelle pääset uimaan omasta pihasta suht pikaisesti. Nopeasti pääset myös Pärskän uimarannalle, Kourujärven erilaisiin ulkoilumahdollisuuksiin ja luontoon sekä Monnankadun palveluiden pariin. Asunnon yhteydessä tilava varasto, huoneistoon kuuluu oma autokatospaikka.

Yhteydenotot:
Sari Immonen
Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiLAT
Haave LKV www.haavelkv.fi
Puh. 044 056 5603
sari.immonen@haavelkv.fi

https://www.facebook.com/kiinteistonvalittajasariimmonen

Harkitsetko asuntosi myyntiä? Ota yhteyttä ja sovi arviokäynti, olen mielelläni käytettävissäsi. Arviokäynti ja konsultointi asunnon myyntiä harkitsevalle on maksuton eikä sido mihinkään.

  • Huoneiston kuvaus: 3h+k+s
  • Asuinpinta-ala: 81,5 m²
  • Hinta: 99 000,00 €
  • Osoite: Taninpolku 3, 26660 Rauma
Jaa kohde
Pienet-HaaveLKV_3

Sari Immonen

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiLAT