OmakotitaloRauma, Lappi

Tapulikuja 10

Toteutetaanko kotihaaveesi?

Lapin keskustan läheisyydessä vapautumassa tilava omakotitalo uusille asukkaille. Tämä koti on päättyvän tien viimeinen talo, joten paikka on rauhallinen asua eikä ohikulkevaa liikennettä ole. Talossa on kolme makuuhuonetta, jossa kaikissa on hyvin säilytystilaa sekä yhdessä vaatehuone, iso ja valoisa olohuone, johon tunnelmaa tuo kaunis avotakka, puuliedellä varustettu keittiö, kylpyhuone ja saunatilat, wc sekä kaksi varastoa. Talon yhteydessä autotalli sekä tekninen tila. Talon käyttövesi- ja lämmitysputket sekä patterit on uusittu vuonna 2018, muuten talo on suht alkuperäiskunnossaan, josta remonttitaitoinen saa mieleisensä kodin pitkäksi aikaa. Talon iso piha rajoittuu puistoon, joten takapihalla olevalla terassilla voit istuskella naapureilta suojassa.

Tärkeimmät palvelut, terveyskeskus, kaksi ruokakauppaa, pankki ja apteekki ovat reilun kilometrin päässä ja Lapin ala-aste sekä iso liikuntahalli aivan kävelymatkan päässä. Lapissa asut kuin maaseudun rauhassa, kuitenkin tärkeimpien palveluiden läheisyydessä ja Raumallekin matkaa vain n. 18 km.

Sari Immonen
Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiLAT
Haave LKV www.haavelkv.fi
Puh. 044 056 5603
sari.immonen@haavelkv.fi

https://www.facebook.com/kiinteistonvalittajasariimmonen

Harkitsetko asuntosi myyntiä? Ota yhteyttä ja sovi arviokäynti, olen mielelläni käytettävissäsi. Arviokäynti ja konsultointi asunnon myyntiä harkitsevalle on maksuton eikä sido mihinkään.

  • Seuraava esittely: 2.3.2024 klo 14:50–15:05
  • Huoneiston kuvaus: Oh+k+3mh+wc+khh+sauna/kph+varastox2+tekninen tila+autotalli
  • Asuinpinta-ala: 120,0 m²
  • Hinta: 69 500,00 €
  • Osoite: Tapulikuja 10, 27230 Rauma
Jaa kohde
Pienet-HaaveLKV_3

Sari Immonen

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiLAT