ParitaloPori, Tuorsniemi

Tuohipiha 5

Myynnissä vuonna 2006 valmistunut paritalohuoneisto Porin Tuorsniemessä! Tämä koti tarjoaa ihanteelliset puitteet perhe-elämälle ja viihtyisää asumista rauhallisella, arvostetulla asuinalueella. Kodin pinnat kaipaavat osittain uudistamista, joten tämä on oiva mahdollisuus toteuttaa omia sisustusideoita ja luoda itsellesi ja perheellesi täydellinen unelmien koti.

Huoneisto käsittää 3 makuuhuonetta sekä tilavan vaatehuoneen, jotka tekevät arjesta sujuvaa ja vaivatonta. Kodin sydän on avara ja valoisa tila, jossa yhdistyvät keittiö ja olohuone. Keskeisellä paikalla oleva varaava takka luo tilaan kodikasta tunnelmaa ja lämpöä, tehden huoneesta täydellisen paikan perheen yhteisiin rentoutumishetkiin. Lisäksi ilmalämpöpumppu takaa tasaisen lämpötilan kodissa ympäri vuoden ja auttaa säästämään energiakuluissa.

Kodissa on kaksi erillistä wc:tä, jotka tuovat käytännöllisyyttä päivittäiseen arkeen sekä kylpyhuone ja sauna viimeistelevät rentouttavat kotihetket. Kodinhoitohuoneesta on käynti aurinkoiselle, osittain katetulle terassille ja piha-alueelle, jotka kutsuvat sinut nauttimaan ulkoilmasta. Takapihalla pystyy hyvin toteuttamaan puutarhaunelmia, ja siellä on tilaa niin lasten leikkeihin kuin aikuisten rentoutumiseen.

Kokonaisuuden kruunaa erillinen autotalli ja autokatos, jotka huolehtivat autojen suojaamisesta vuoden ympäri. Molemmat ovat kätevästi lähellä pääsisäänkäyntiä, joten kulku säiltä suojassa on helppoa ja vaivatonta.

Tämä koti sopii mainiosti lapsiperheille, sillä se tarjoaa runsaasti tilaa niin sisällä kuin ulkona, ja turvallinen asuinalue luo rauhalliset puitteet lapsille leikkimiseen ja perheen yhdessäoloon.
Koti on täydellinen yhdistelmä toimivuutta ja mukavuutta. Tule ja ihastu tähän valoisaan ja tilavaan kotiin, joka sopii niin perheille kuin pariskunnillekin.

Ota yhteyttä ja sovitaan esittely.

Sanna Länsimäki
Kiinteistönvälittä jä LKV, LVV, KiLAT
sanna.lansimaki@haavelkv.
040 507 6182
https://www.facebook.com/sannalansimaki/
https://www.instagram.com/lkv_sanna_lansimaki/

HARKITSETKO ASUNTOSI MYYNTIÄ? Ota yhteyttä ja sovi
arviokäynti, olen mielelläni käytettävissäsi. Arviokäynti ja
konsultointi asunnon myyntiä harkitsevalle on maksuton eikä
sido mihinkään.

  • Huoneiston kuvaus: 4h+k+wc+kph/s+terassi+vr+autotalli, autokatos
  • Asuinpinta-ala: 116,0 m²
  • Hinta: 159 000,00 €
  • Osoite: Tuohipiha 5, 28600 Pori
Jaa kohde
Pienet-HaaveLKV_2

Sanna Länsimäki

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiLAT, sisustussuunnittelija