OmakotitaloPori, Kuninkaanhaka

Uusikoivistontie 57

Toteutetaanko kotihaaveesi?

Kuninkaanhaka, erinomaisella sijainnilla palveluiden ja hyvien kulkuyhteyksien välittömässä läheisyydessä alun perin 1940-luvulla rakennettu ja 1999-2006 peruskorjattu 1,5 -kerroksinen, perinteinen puutalo, jossa on lisäksi kellarikerros.

Tämä kaunis, vaaleasävyinen koti on saanut lähes kauttaaltaan uudet pinnat, keittiön, erillisen wc:n ja kylpyhuoneen saunaosastoineen vuonna 2019. Koti on täysin muuttovalmis vastaanottamaan uudet asukkaat!

Tässä kodissa asuintilat ovat pääsääntöisesti 2-tasossa, keskikerroksessa keittiö, olohuone sekä nykyisellään makuuhuoneena toimiva ruokailuhuone sekä erillinen wc. Yläkerrasta löytyy aulan lisäksi kolme makuuhuonetta sekä vinttitilaa. Alustassa oleskeltutila, kylpyhuone/saunaosasto/wc/khh-tila sekä lisäksi askartelutilaa ja tekninen tila.

Talon lämmitys on toteutettu pääsääntöisesti lattialämmityksellä, lisäksi kaksi ilmalämpöpumppua sekä tyylikäs - olohuoneen katseenvangitsijana toimiva varaava takka.

Suojainen pihapiiri, jossa autokatos varastolla sekä leikkimökki.

Ota yhteyttä ja sovi oma esittelyaikasi:
Linda Leino
Ylempi kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, KiAT, kaupanvahvistaja
050 5691732
linda.leino@haavelkv.fi

https://www.facebook.com/lindaleinolkv

HARKITSETKO ASUNTOSI MYYNTIÄ? Ota yhteyttä ja sovi arviokäynti, olen mielelläni käytettävissäsi. Arviokäynti ja konsultointi asunnon myyntiä harkitsevalle on maksuton eikä sido mihinkään.

  • Huoneiston kuvaus: k+oh+1mh+erill.wc, eteisaula, yläk. 3mh+varastotilaa, alustassa oleskelutila, varasto/työtila, pesuhuone/wc/sauna
  • Asuinpinta-ala: 116,0 m²
  • Hinta: 179 000,00 €
  • Osoite: Uusikoivistontie 57, 28130 Pori
Jaa kohde
Pienet-HaaveLKV_4

Linda Leino

Toimitusjohtaja,YKV, LKV, KiAT, kaupanvahvistaja