KerrostaloPori, Väinölä

Väinönraitti 5

Toteutetaanko kotihaaveesi?

Väinönraitti 5 löytyy nyt tilava kerrostalo asunto, jossa asuintilaa 96,5 neliömetriä. Asunnossa on kolme isoa makuuhuonetta sekä iso vaatehuone. Tilaa riittää isommallekin perheelle.
Asunnossa on juuri uusittu modernilla ilmeellä varustettu kylpyhuone. Kylpyhuoneesta löytyy suihkukaappi ja tilaa pesukoneelle. Kaappitilaa myös löytyy riittävästi. Asunnossa on toinen vessa, jottei tarvitse jonottaa vuoroaan. Lattiassa on uusi laminaatti, keittiössä on astianpesukone sekä riittävästi kaappitilaa.

Asunnon pinnat ovat siisti ja niihin on pintaremonttia tehty viime vuonna. Värimaailma on vaalea ja siksi sisustaminen onnistuu oman mielen mukaan. Olohuoneesta pääsee lasitettuun parvekkeeseen, vaikka nauttimaan auringosta tai kahvista. Takapihalta löytyy pieni lasten leikkialue ja grillikota. Sadan metrin päässä on iso leikkipuisto, johon pääsee iltapäivällä lasten kanssa.

Alue on lapsiystävällinen ja lähin päiväkoti ja ala-aste sijaitsee reilu 200 metrin päässä. Ostokset voi hoitaa helposti Mikkolassa, josta löytyy jo suuri valikoima erilaisia kauppoja, kuten Prisma, K Citymarket, Jysk, Rusta, Tokmanni, Lager 157 ja Biltema aukeaa syksyllä. Keskustaan ja Puuvillaan on noin viisi kilometriä, ja linja-autot kulkevat hyvin tällä alueella.

Terveysasema löytyy reilu kahden kilometrin päästä, jonka vieressä on apteekki sekä Herralahden uusi S-market. Satakunnan keskussairaalaan on reilu viisi kilometriä.

Mikäli ajanviettoon kaipaat paikkoja, minigolf rata löytyy reilu kilometrin päästä ja keilarata reilu kahden kilometrin päästä. Alueella on myös oikein hyvät lenkkeilymaastot!

Mikäli sijoittaminen kiinnostaa niin nämä isot asunnot ovat Porissa oikein haluttuja. Asunto on tällä hetkellä vuokrattu. Sovi oma esittelysi ja tule ihastumaan tähän siistii ja tilavaan asuntoon.
Täältä pääset moneen paikkaan Porissa muutaman kilometrin säteellä!

Näytöt ja myynti
soittele tai laita viestiä
045 2330511
jani.kranni@haavelkv.fi

  • Huoneiston kuvaus: 4h+k+ph+wc
  • Asuinpinta-ala: 96,5 m²
  • Hinta: 53 000,00 €
  • Osoite: Väinönraitti 5, 28330 Pori
Jaa kohde
Pienet-HaaveLKV_8

Jani Kranni

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, kaupanvahvistaja