OmakotitaloRauma, Tuomoniemi

Vinssivahe 12

Toteutetaanko kotihaaveesi?

Hienokuntoinen omakotitalo merellisessä Tuomoniemessä.

2004 rakennettu yksitasoinen talo, jota on pidetty ja päivitetty huolella. Talossa on mm. kolme makuuhuonetta - päämakuuhuoneen yhteydessä wc/ph ja vaatehuone, 2020 uusittu iso keittiö, terassit talon molemmin puolin: etuterassilla saa ruokailla katon alla, suojaisalla takaterassilla vaikka paljuilla. Kohtuullisesta energiankulutuksesta huolehtivat sähköinen lattialämmitys, varaava takka-leivinuuni ja ilmalämpöpumppu.

Tilavassa autotallirakennuksessa on autokatos, lämmin autotalli ja iso lämmin varasto. Pihat ovat jokseenkin helppohoitoiset: kulkuväylät on kivetty ja etupihan nurmikkoalue hyvin rajattu. Kaikki rakennuksissa ja piha-alueilla on erittäin siistiä.

Tämä koti sijaitsee päättyvän Vinssivaheen päässä, kallioisen metsän laidalla. Ruokakauppa, alakoulu, päiväkoti ja merelliset ulkoilumaastot ovat miltei vieressä. Tule tutustumaan!

Mikko Okkonen
Kiinteistönvälittäjä LKV, kaupanvahvistaja
Haave LKV | www.haavelkv.fi
040 5959 088
mikko.okkonen@haavelkv.fi
https://www.facebook.com/mikkookkonenlkv
https://www.linkedin.com/in/mikkookkonenlkv/

Kun harkitset kotisi myyntiä, ota yhteys ja sovi arviokäynti. Arviokäynti ja konsultointi asunnon myyntiä harkitsevalle on maksuton eikä vielä sido sinua mihinkään.

  • Huoneiston kuvaus: 4h+k+s+2wc+at/ak
  • Asuinpinta-ala: 111,8 m²
  • Hinta: 239 000,00 €
  • Osoite: Vinssivahe 12, 26200 Rauma
Jaa kohde
Mikko_Okkonen

Mikko Okkonen

Yrittäjä, kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, kaupanvahvistaja