Yritys

välittämistä yli 100 vuoden kokemuksella

Haave LKV Raumanmeri ja Haave LKV Puuvilla

Olemme yksityinen ja paikallinen kiinteistönvälitysliike. Toimipisteemme sijaitsevat Raumalla kaupungin keskustassa sekä Porissa Kauppakeskus Puuvillassa. Välitämme koko Satakunnan alueella sekä sopimuksen mukaan myös muilla alueilla.

Kokenut ja asiantunteva henkilöstömme palvelee sinua kaikissa kotiasioissa. Meiltä löytyy osaamista aina osake- ja kiinteistökaupoista tontteihin ja toimitiloihin. Palvelemme myös sijoitus- ja vuokra-asuntoasioissa sekä arviointiasioissa. Paikallistuntemus ja kokemus ovat avainasemassa onnistuneeseen kodinvaihtoon.

Käyttöösi saat välittäjiemme mittavan kokemuksen asuntokaupoista, kattavat verkostot koko Satakunnan alueella sekä ajankohtaisen katsauksen markkinatilanteeseen. Panostamme laadukkaaseen asiakaspalveluun, ammattitaitoon sekä huipputuloksiin kotien välityksessä. Nykyaikaiset järjestelmämme sekä kohteiden ammattikuvaus kuuluvat aina välityspalveluumme. Meiltä löytyy myös sisustuspuolen osaamista.

Realistinen hinnoittelu on avainasemassa kotisi välityksessä. Lupauksemme on, että emme tee turhia lupauksia. Haluamme saattaa yhteen myyjän sekä ostajan. Suhtaudumme jokaiseen toimeksiantoon samalla tehokkuudella ja laadimme aina yksilöllisen myyntisuunnitelman kotisi välitykseen.
Haave LKV:n pääomistajana toimii Eurajoen Säästöpankkisäätiö *

Eurajoen säästöpankkisäätiö

– Vahva alueellinen vaikuttaja sekä säästäväisyyden ja taloudellisen kasvatuksen edistäjä. 

Eurajoen Säästöpankkisäätiön tarkoituksena on erityisesti Satakunnan nykyisellä alueella säästäväisyyden sekä taloudellisen hyvinvoinnin edistäminen, kestävän kehityksen ja vastuullisuuden, kulttuurin, liikunnan, tieteen, hyvinvoinnin ja taloudellisen kehityksen tukeminen sekä muu Satakunnan alueen elinvoimaisuuden vaaliminen ja edistäminen.